Αρχείο - 2008

Δεκέμβριος 15

*ΝΕΟ*ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΜΠΜΕ.

tempme.jpg

 

ΑΤΟΚΑ ΚΑΙ ΕΓΓΥΗΜΕΝΑ
ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΚΙΝΗΣΗΣ

ΝΕΟ

*ΝΕΟ*ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΝΕΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.

Αιτήσεις εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο πρόγραμμα μπορούν να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στη σχετική περιοχή του δικτυακού τόπου του Ο.Α.Ε.Δ.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

*ΝΕΟ*ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΝΕΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ.


Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εκδήλωσης ενδιαφέροντος για συμμετοχή στο πρόγραμμα άρχισε και χρηματοδοτείται από τον ΟΑΕΔ.

Για περισσότερες Πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Δεκέμβριος 14

Μήνυμα Προέδρου Επιμελητηρίου.

(κάλεσμα των καταναλωτών να στηρίξουν τα ντόπια καταστήματα)


president.jpg   Αγαπητοί Συνάδελφοι

Μαζί με τις πιο θερμές ευχές μας για τις μέρες που έρχονται θα ήθελα να σταθώ σε ένα πολύ σοβαρό θέμα που μας απασχολεί όλους και που ίσως θα μας απασχολεί για κάποιο ακόμα χρονικό διάστημα.

Το θέμα αυτό είναι της Παγκόσμιας Χρηματοπιστωτικής Κρίσης για το οποίο πολύ θέμα έχει γίνει κυρίως μέσα από τα Μέσα μαζικής Επικοινωνίας πανελλαδικής εμβέλειας.

Είναι γεγονός ότι έχει δημιουργηθεί ένα πολύ αρνητικό κλίμα και όλοι οι καταναλωτές βομβαρδίζονται

Χρήσιμοι Σύνδεσμοι.

Το 1500νέα τηλεφωνική γραμμή του Υπ.Εσωτερικών.

Λαμβάνοντας υπόψιν πρόσφατη έρευνα που διεξήχθη για λογαριασμό του Υπουργείου Εσωτερικών σε σχέση με την τηλεφωνική Γραμμή Εξυπηρέτησης Πολιτών 1564 κατεγράφη ότι το 42% των πολιτών ενώ γνώριζε την ύπαρξή της δεν θυμόταν τον ακριβή αριθμό κλήσης. Το ποσοστό όσων γνώριζαν τον ακριβή τηλεφωνικό αριθμό άγγιζε το 6%.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το 88% των πολιτών που έκαναν χρήση της τηλεφωνικής υπηρεσίας εξέφρασε την ικανοποίησή του από την ποιότητα της εξυπηρέτησης.


Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας και προκειμένου όλοι οι Έλληνες πολίτες να γνωρίσουν και να χρησιμοποιήσουν τις δυνατότητες της τηλεφωνικής συναλλαγής με το Δημόσιο χωρίς ταλαιπωρία και καθυστερήσεις με πρωτοβουλία του Υφυπουργού Εσωτερικών κ.

Ευρεία Σύσκεψη στο Επιμελητήριο για την τόνωση της αγοράς.

Εν όψει της εορταστικής περιόδου και με δεδομένο την οικονομική κρίση που άρχισε να γίνεται πλέον αισθητή πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 8.12.2008 στα γραφεία του Επιμελητηρίου με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου σύσκεψη προκειμένου να ανταλλαγούν απόψεις σχετικά με την τόνωση της τοπικής αγοράς και την εμπιστοσύνη των καταναλωτών στα προϊόντα και εμπορεύματα των τοπικών επιχειρήσεων.

Στην σύσκεψη είχαν κληθεί και παρέστησαν η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Εύβοιας δια του αντινομάρχη κ. Α. Σπανού   ο Δήμος Χαλκιδέων διά του Δημοτικού Συμβούλου κ. Κ. Ρουσόπουλου Πρόεδροι και Μέλη Διοικητικών Συμβουλίων Πρωτοβάθμιων και Δευτεροβάθμιων Επαγγελματικών Οργανώσεων και τα Μέλη του Δ. Σ.

Δεκέμβριος 13

Θέσεις του Επιμελητηρίου Ευβοίας για την αντιμετώπιση της Παγκόσμιας Οικονομικής Κρίσης.

Η παγκόσμια οικονομική κρίση αναμένεται να θίξει την Εύβοια όπως και κάθε περιοχή της  χώρας ιδιαίτερα την επόμενη Διετία.

ECONOMY.jpg

Στην κατεύθυνση αυτή το Επιμελητήριο Ευβοίας προτείνει σειρά μέτρων με χαρακτηριστικά τόσο καθολικά τα οποία αναφέρονται στο σύνολο της χώρας όσο  και τοπικού ενδιαφέροντος.

Οι προτάσεις του Επιμελητηρίου μας  στοχεύουν στην βιώσιμη ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την προστασία της απασχόλησης γι αυτό και αναφέρονται σε δέσμη μέτρων ώστε να δημιουργηθούν οι όροι και προϋποθέσεις αντιμετώπισης της κρίσης και δημιουργίας θετικού οικονομικού κλίματος εξωστρέφειας και εμπιστοσύνης.

Σελίδες

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/