Αρχείο - Φεβ 18, 2009

Λειτουργία Εφετείου στην Χαλκίδα.

logo_.gifΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ 
Ελ.

Παράταση Προθεσμίας Απογραφής.

Παράταση Προθεσμίας Απογραφής

ΠΑΡΑΤΕΙΝΕΤΑΙ  μέχρι και τις 27 Φεβρουαρίου 2009 η καταγραφή της ποσοτικής απογραφής πρώτων υλών και εμπορευμάτων που έληγε χθες για τις επιχειρήσεις που υποχρεούνται από τον Κώδικα Βιβλίων και Στοιχείων να τηρούν απογραφή δηλαδή για όσες τηρούν βιβλία της Β΄ και Γ΄ κατηγορίας του Κ.Β.Σ.

H Ευρωπαϊκή εβδομάδα των Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων.

Από τις 6 ως και τις 14 Μαΐου θα πραγματοποιηθούν -σε Πανευρωπαϊκό Επίπεδο- οι εκδηλώσεις για την πρώτη «Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων».

Η Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Μικρών και Μεσαίων Επιχειρήσεων είναι μια εκστρατεία που στοχεύει στην προώθηση της επιχειρηματικότητας σε ολόκληρη την Ευρώπη και για την πληροφόρηση των επιχειρηματιών σχετικά με την υποστήριξη που είναι διαθέσιμη σε ευρωπαϊκό εθνικό και τοπικό επίπεδο.

ΥΠΟΙΟ: Οδηγίες Εφαρμογής Περαίωσης.

ΥΠΟΙΟ: Οδηγίες εφαρμογής περαίωσης

Οδηγίες για την εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 1 – 11 του ν.3259/2004 σχετικά με την περαίωση εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων όπως αυτές ισχύουν ύστερα από το ν. 3746/2009 δίνει το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών.

Οδηγίες για την εφαρμογή των διατάξεων των άρθρων 1 – 11 του ν.3259/2004 σχετικά με την περαίωση εκκρεμών φορολογικών υποθέσεων όπως αυτές ισχύουν ύστερα από το ν. 3746/2009 δίνει το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών:

Α. ΓΕΝΙΚΑ

Με τις διατάξεις του άρθρου 89 του ν.

Κυκλοφόρησε η Εφημερίδα "ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΑΚΑ ΝΕΑ".

Για να δείτε το κείμενο κάντε κλικ εδώ.

Προστασία Ανηλίκων από τον καπνό και τα αλκοολούχα ποτά.

Ν 3730/08
Προστασία ανηλίκων από τον καπνό και τα αλκοολούχα ποτά.