Αρχείο - 2010

Δεκέμβριος 30

Οργανώθηκε Εκπαιδευτική Αποστολή στην Ισπανία.

0001s.jpg

Στα πλαίσια του προγράμματος «Leonardo Da Vinci» με τίτλο Σχεδίου «Πρακτικές πράσινης επιχειρηματικότητας: αλλαγή ήδη υφιστάμενων επιχειρήσεων- μικρών μεσαίων και πολύ μικρών επιχειρήσεων- σε πράσινες επιχειρήσεις» το Επιμελητήριο Εύβοιας διοργάνωσε εκπαιδευτική αποστολή στην Ισπανία διάρκειας 14 ημερών (16/11/2010 έως 29/11/2010).

Δεκέμβριος 22

Συνεδρίαση Διοικητικου Συμβουλίου Επιμελητηρίου Εύβοιας.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου Εύβοιας συνεδρίασε την ΤΡΙΤΗ 21 Δεκεμβρίου 2010 για συζήτηση και λήψη αποφάσεων στα εξής θέματα :

  • Ορισμός τρόπου διοργάνωσης διενέργειας των Εκλογών του Επιμελητηρίου.  
  • Συμμετοχή του Επιμελητηρίου σε Εκπόνηση Σχεδίου Τοπικού Προγράμματος Αλιευτικών Περιοχών  (Σ.Τ.Π.Α.) LEADER ΑΛΙΕΙΑΣ 2007-2013 και Υπόδειξη Εκπροσώπων Διαχείρισης του Προγράμματος αυτού. 


 Το ΔΣ του Επιμελητηρίου κατόπιν διαλογικής συζήτησης για τον τρόπο διοργάνωσης διενέργειας των Εκλογών του Επιμελητηρίου αποφάσισε να προτείνει στην εκλογική επιτροπή οι εκλογές του νέου Προέδρου και του νέου ΔΣ να διεξαχθούν για πρώτη φορά και στην

Δεκέμβριος 17

Νέα Παράταση Πρόγραμμα "Μεταποίηση Νέες Συνθήκες".

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ  : ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΠΑΡΑΤΑΣΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ


Το Υπουργείο Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας - καλεί τους ενδιαφερόμενους να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα:

ΜΕΤΑΠΟΙΗΣΗ ΣΤΙΣ ΝΕΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ

του οποίου η διάρκεια παρατείνεται ως ακολούθως:

Οι προτάσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά από τις 29-07-2010 μέχρι τις 12-01-2011 ώρα 14:00 μέσω των δικτυακών τόπων του Ενδιάμεσου Φορέα Διαχείρισης του ΕΠΑΝ ΙΙ (ΕΦΕΠΑΕ) και του ΥΠΟΙΑΝ - www.ypoian.gr

Επιστολή Επιμελητηρίου Ευβοίας σχετικά με κατάργηση της Δ.Ο.Υ Καρύστου.

Κατόπιν των τελευταίων δημοσιεύσεων περί κατάργησης της Δ.Ο.Υ. Καρύστου θέλουμε να θέσουμε υπόψη σας τις αρνητικές συνέπειες μιας τέτοιας εξέλιξης για τους επαγγελματίες τους επιχειρηματίες τους κάτοικους της περιοχής αλλά και την συμβολή που θα έχει μια τέτοια ενέργεια στην επιπλέον υποβάθμιση της νότιας Εύβοιας και κατά συνέπεια και στον ήδη υποβαθμισμένο επί σειρά ετών νόμο μας.

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου κάντε κλικ εδώ.

Δεκέμβριος 13

Εκδήλωση Παρουσίασης Προγραμμάτων "Digi-Retail & Digi-Content".

Το Επιμελητήριο Εύβοιας ενημερώνει τα μέλη του ότι στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας οργανώθηκε και πραγματοποιείται εκδήλωση παρουσίασης των προγραμμάτων digi-retail και digi-content

Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Επιμελητήριο Φθιώτιδας στην Λαμία την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 18.00.  

Την παρουσίαση των προγραμμάτων θα κάνουν στελέχη της εταιρείας ΨΗΦΙΑΚΕΣ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΑΕ τα οποία μετά το πέρας της συνάντησης θα απαντήσουν σε ερωτήσεις που θα τεθούν.

Για να δέιτε το Δελτίο Τύπου κάντε κλικ εδώ.

Δεκέμβριος 3

Γενική Συνέλευση Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων.

 

Το παρόν και το μέλλον της ανάπτυξης της χώρας απασχόλησαν οι εργασίες της Γενικής Συνέλευσης της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που πραγματοποιήθηκαν στα Ιωάννινα με τη συνεργασία και τη φιλοξενία του Επιμελητηρίου Ιωαννίνων και οι οπόιες χαρακτηρίστηκαν από την αθρόα συμμετοχή Προέδρων και εκπροσώπων Επιμελητηρίων.

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου κάντε κλικ εδώ.

 

Δεκέμβριος 2

Πραγματοποιήθηκε Ημερίδα με θέμα τις τρέχουσες εξελίξεις στο Ασφαλιστικό.

Ενημερωτική Ημερίδα πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Εύβοιας την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010 με κύριο ομιλητή τον Αναπληρωτή Υπουργό Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κο Γεώργιο Κουτρουμάνη.

Νοέμβριος 30

Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα πανεπιστημιακού επιπέδου για τις επιχειρήσεις της Στερεάς.

 

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας με τη συνδρομή κορυφαίων και διακεκριμένων καθηγητών του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών διοργανώνει:«Πρόγραμμα Ανάπτυξης Διοικητικών και Ηγετικών Ικανοτήτων
των Επιχειρηματιών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας
».

 

 

 

Σελίδες

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/