Αρχείο - Ιουν 2012

Ιούνιος 27

Υποχρέωση αυτοαπογραφής στο ΓΕΜΗ.

 

Σας ενημερώνουμε ότι με βάση τις διατάξεις της Υπουργικής απόφασης Κ1-941/2012 (ΦΕΚ 1468 Β’/3-5-12)όπως τροποποιήθηκε από την Κ1-1136/2012 (ΦΕΚ 1766 Β’ /30-5-12) καθορίζεται ο τρόπος η διαδικασία και η προθεσμία υποβολής αιτήσεων εγγραφής στο Γ.Ε.ΜΗ.

 

Επιχορήγηση με επιταγές κατάρτισης(Training Voucher) ανέργων.

Εκδόθηκε και αναρτήθηκε στο διαδικτυακό τόπο http://www.voucher.gov.gr το μητρώο ωφελουμένων με τη μορφή των συνημμένων πινάκων κατάταξης κατά φθίνουσα σειρά ανά περιφερειακή  ενότητα.

 

Για να δείτε την ανακοίνωση του ΟΑΕΔ κάντε κλικ εδώ.

Ιούνιος 26

Πραγματοποιήθηκε η Γ. Σ. της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος.

Συνεδρίασε την Παρασκευή 22/06/2012 και το Σάββατο 23/06/2012 η Γ. Σ. της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος. Το Επιμελητήριο Εύβοιας εκπροσώπησαν ο Πρόεδρος  κ. Παναγιώτης Σίμωσης και το μέλος του Δ.Σ. κ. Γιάννης Λαλανίτης.

 

Για να δείτε το Δελτίο Τύπο κάντε κλικ εδώ.

Ιούνιος 25

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ στο Ν.ΕΥΒΟΙΑΣ.

Η Πανευβοική Ομοσπονδία Πολιτιστικών Εξωραϊστικών και Μορφωτικών Συλλόγων Εύβοιας ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά τριάντα (30) ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στο Νομό Ευβοίας που εντάσσεται στην πράξη «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας».

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στα κάτωθι:

 

Ιούνιος 21

Επιχειρησιακό πρόγραμμα Αλίειας 2007-2013"Μέτρο 2.1 Υδατοκαλλιέργεια" .

Σας ενημερώνουμε ότι το πρόγραμμα Μέτρο 2.1 Υδατοκαλλιέργεια στον τομέα της Αλιείας. Το πρόγραμμα προβλέπει επιδότηση έως 60% σε επενδυτικά σχέδια επιχειρήσεων φορέων αυτοδιοίκησης και εκπαιδευτικών και ερευνητικών ιδρυμάτων.


Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Διαβούλευση για τη νέα δράση ενίσχυσης Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας κατάρτισε σχετικό πίνακα με τους ΚΑΔ Επιχειρήσεων που χρήζουν ενίσχυσης αναφορικά με την εκπόνηση οδηγού εφαρμογής νέου προγράμματος κρατικών ενισχύσεων στο πλαίσιο των Περιφερειακών Επιχειρησιακών Προγραμμάτων ΕΣΠΑ.

Για να δείτε τον πίνακα με τους ΚΑΔ που πρέπει να ενισχυθούν κάντε κλικ εδώ.

Συγχρηματοδοτούμενα Δάνεια JEREMIE για επενδύσεις σε τεχνολογίες Πληροφορικής & Τηλεπικοινωνιών ICT.

To JEREMIE Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ICT-Information Communication Technologies) είναι xρηματοπιστωτικό προϊόν στα πλαίσια της πρωτοβουλίας JΕRΕΜΙΕ. Αφορά σε συγχρηματοδοτούμενα χαμηλότοκα δάνεια για την υλοποίηση επενδύσεων σε Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ICT – Information and Communication Technologies). Τα δάνεια χορηγούνται από τις τράπεζες Alpha Bank Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και Emporiki Bank με τραπεζικά κριτήρια.

 

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Η νέα περίοδος υποβολής προτάσεων του Eπενδυτικού Nόμου 3908 του Β κύκλου 2012.

Ολοκληρώθηκε η υποβολή προτάσεων στον επενδυτικό νόμο 3908 με χαμηλό και πάλι ενδιαφέρον.

Αναμένοντας την επίσημη ανακοίνωση του Υπουργείου Ανάπτυξης Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας εκτιμάται ότι ο συνολικός προϋπολογισμός των προτεινόμενων προς ένταξη επενδυτικών σχεδίων θα υπολείπεται κατά πολύ των διαθέσιμων κονδυλίων ύψους 1640 εκ. ευρώ.

 

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Σελίδες

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/