Αρχείο - Φεβ 22, 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Επιμελητήριο Εύβοιας κατόπιν αναφοράς από τηλεοπτική εκπομπή για την παράνομη ακύρωση προστίμων που επιβλήθηκαν σε  πρατήρια υγρών καυσίμων της Εύβοιας διερεύνησε το θέμα και διευκρινίζει τα ακόλουθα:
Τα πρόστιμα δεν επιβλήθηκαν ούτε για ελαττωματικές αντλίες ούτε για νόθευση καύσιμων ούτε για οποιαδήποτε αιτία που θα επηρέαζε την νόμιμη διακίνηση των καυσίμων προς τον καταναλωτή. Τα πρόστιμα επιβλήθηκαν για απλές ελλείψεις στις πινακίδες που υπάρχουν στις αντλίες. Συγκεκριμένα από τους ελέγχους που διενέργησαν τα όργανα της διεύθυνσης ανάπτυξης διαπίστωσαν ότι σε ορισμένες εγκεκριμένες από το Υπουργείο Ανάπτυξης και σύννομες κατά τ’ άλλα αντλίες απουσίαζε η αναγραφή του αριθμού της εγκριτικής απόφασης είτε διότι η αναγραφή υπήρχε αλλά δεν ήταν ευδιάκριτη είτε διότι είχε καταστραφεί από την πάροδο του χρόνου.

Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΕΡΟΝΤΙΤΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ -ΣΤΗΝ ΣΥΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Ο Ιωάννης Γεροντίτης εκπροσώπησε το Επιμελητήριο Ευβοίας στην σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013 σχετικά με  τα  ΤΕΙ ΧΑΛΚΙΔΑΣ  στο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.
Ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου μετά την εν λόγω συνάντηση εξέφρασε την αισιοδοξία του για την διατήρηση των τμημάτων του ΤΕΙ Χαλκίδας στο Νομό δηλώνοντας ότι το Επιμελητήριο θα παρακολουθεί το θέμα και θα αναμένει τις επόμενες εξελίξεις επιδιώκοντας όχι μόνον να ανασταλεί οποιαδήποτε ενέργεια για μετακίνηση τμημάτων του ΤΕΙ Χαλκίδας αλλά ο Νομός Εύβοιας να αναβαθμιστεί σε Εκπαιδευτικό Κέντρο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/