Ημερίδα του Επιμελητηρίου Εύβοιας για την Νεανική & Γυναικεία Επιχειρηματικότητα.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας στο πλαίσιο της άμεσης προτεραιότητας του για την διαρκή ενημέρωση των μελών και όλων των ενδιαφερομένων σε θέματα επιδοτούμενων προγραμμάτων πραγματοποίησε σε συνεργασία με τον ΕΟΜΜΕΧ ενημερωτική ημερίδα την Παρασκευή 15 Μαΐου με θέμα Νεανική και Γυναικεία Επιχειρηματικότητα.

Ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κος Παναγιώτης Σίμωσης ανοίγοντας την ημερίδα τόνισε πως το Επιμελητήριο με οδηγό την ανάπτυξη του τόπου καθώς και την κοινωνική και οικονομική ευημερία των Ευβοέων επιδιώκει σειρά δράσεων για την τόνωση της επιχειρηματικότητας και της αγοράς. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και η διοργάνωση ενημερωτικών ημερίδων για την δυναμική απορρόφηση των επιδοτούμενων προγραμμάτων.

002.JPG

Εισηγητές στην ημερίδα ήταν από τον ΕΟΜΜΕΧ ο κος Κώτσης Παναγιώτης υπεύθυνος προγράμματος νεανικής επιχειρηματικότητας ο κος Ανδρικόπουλος Ιωάννης υπεύθυνος προγράμματος γυναικείας επιχειρηματικότητας και η κα Τσούχλου Αγγελική υπεύθυνη προγράμματος ευπαθών ομάδων πληθυσμού.

Οι εισηγητές αφού παρουσίασαν αναλυτικά στο πολυπληθές κοινό τα προγράμματα της νεανικής και της γυναικείας επιχειρηματικότητας απάντησαν σε ερωτήσεις που τέθηκαν από τους ενδιαφερόμενους συνθέτοντας μεταξύ τους έναν ουσιαστικό και εποικοδομητικό διάλογο για να πραγματοποιηθεί έτσι μια άκρως επιτυχημένη ενημερωτική ημερίδα. 

001.JPG  003.JPG 


Τα προγράμματα της νεανικής επιχειρηματικότητας και της γυναικείας επιχειρηματικότητας αφορούν άνεργους και μισθωτούς καθώς και ελεύθερους επαγγελματίες που δεν  ασκούσαν επιχειρηματική δραστηριότητα από 1.1.08 έως και 4.3.09.

Το ποσοστό επιδότησης για το νομό μας είναι 60%.

Τα ανώτατα επιχορηγούμενα όρια προϋπολογισμού είναι 200.000 ευρώ για την μεταποίηση 100.000 ευρώ για τον τουρισμό και την παροχή υπηρεσιών και 80.000 ευρώ για το εμπόριο.

Δικαίωμα υποβολής προτάσεων έχουν νέοι και νέες που γεννήθηκαν από το 1970-1991 και γυναίκες που γεννήθηκαν από το 1956-1991.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας καλεί κάθε ενδιαφερόμενο να απευθύνετε στην υπηρεσία  ( κα   Τσάκου κο Κοκκάλα )  για κάθε είδους διευκρίνηση.

Για να δείτε την πλήρη παρουσίαση κάντε κλίκ εδώ.

 

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/