Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Σεμινάριο του Επιμελητηρίου στην Ιστιαία με θέμα : ¨ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΩ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ¨

Εκπρόσωποι από επιχειρήσεις της Βόρειας Εύβοιας καταρτίστηκαν μέσα από τις εργασίες του Σεμιναρίου που διοργάνωσε το Επιμελητήριο Εύβοιας με Θέμα : ΠΩΣ ΚΕΡΔΙΖΩ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΣΕ ΜΙΑ ΕΚΘΕΣΗ.

Το Σεμινάριο πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 στο Παράρτημα του Επιμελητηρίου στην Ιστιαία. Οι επιχειρηματίες και οι επαγγελματίες, εκπαιδεύτηκαν από τον Dr. Γιάννη Κριτσωτάκη, Διδάκτωρ Εμπορικών Επιστημών / Συγγραφέα, σε όλο το φάσμα προετοιμασίας και συμμετοχής τους σε μια έκθεση, με απώτερο στόχο την αποκομιδή του μέγιστου κέρδους από την παρουσία τους.

Ο διακεκριμένος καθηγητής κατά τη διάρκεια των εργασιών που ξεπέρασαν τις 4 ώρες, ανέπτυξε συνολικά το θέμα και ως μοναδικός γνώστης σε θέματα εξωστρέφειας, έδωσε απαντήσεις στα κυριότερα ερωτήματα που απασχολούσαν τους επιχειρηματίες, όπως :Πρέπει να συμμετέχω σε Εκθέσεις και γιατί ; Πώς να επιλέξω τη σωστή Έκθεση; Πώς να οργανώσω τη συμμετοχή μου; Πώς να προσελκύσω επισκέπτες; Πώς να αξιολογήσω τη συμμετοχή μου ;

Το Επιμελητήριο Ευβοίας στο τέλος των πολύ εποικοδομητικών εργασιών του Σεμιναρίου και την ουσιαστικού περιεχομένου συζήτηση που έλαβε χώρα,  προσέφερε σε κάθε επιχείρηση που παρευρέθηκε, ένα cdτου Dr. Γιάννη Κριτσωτάκη, με τίτλο ΔΙΑΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΗ με περιεχόμενο, εξειδικευμένο,  ώστε να συμβάλλει στην περαιτέρω κατάρτιση των επαγγελματιών του Πρωτογενή Τομέα. 

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/