Συνάντηση Θ. Χειμάρα με το νέο Δ.Σ. του Επιμελητηρίου Εύβοιας, για την συνεργασία σε θέματα ανάπτυξης της επιχειρηματικότητας

Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Στ. Ελλάδας κ. Θεμιστοκλής Χειμάρας (με αρμοδιότητες Επιχειρηματικότητας), συναντήθηκε την Τρίτη 16 Ιανουαρίου 2018, με την Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Εύβοιας, κα Παρασκευή Αγιοστρατίτη και  με εκπροσώπους της Δ.Ε. της νέας Διοίκησης του Φορέα. Τον κ. Χειμάρα συνόδευαν, οι κ.κ. Παπαβασιλείου Χριστόφορος σύμβουλος της Περιφέρειας Στ. Ελλάδας, Γίγας Γρήγορης σύμβουλος της ΠΕ Εύβοιας και η κα Ελευθερία Σιώζου της ΠΕ Εύβοιας. 

Η συνάντηση εξ αποτελέσματος αποτέλεσε την έναρξη μιας περαιτέρω συντονισμένης συνεργασίας μεταξύ των δυο Φορέων, με κατεύθυνση την από κοινού υποστήριξη δράσεων, για την ενίσχυση των ευβοϊκών εξαγωγών, την διασύνδεση των ευβοϊκών επιχειρήσεων με τις αγορές της Ελλάδας και του Εξωτερικού και την προώθηση των τοπικών προϊόντων, προς συνολικό όφελος της τοπικής οικονομίας.  

Πολύ ενδιαφέρον για το Επιμελητήριο και πολύ σημαντικό για τα μέλη του Επιμελητηρίου, ήταν η αποδοχή του κου Χειμάρα επί πρότασης της κας Αγιοστρατίτη, για την επεξεργασία και υλοποίηση ενός στοχευμένου κοινού προγράμματος των δυο Φορέων το οποίο θα παρέχει ουσιαστική υποστήριξη και έγκυρη ενημέρωση στους επιχειρηματίες του νομού. Η εν λόγω ενημέρωση θα πραγματοποιείται προς διευκόλυνση των μελών της περιφέρειας, στα παραρτήματα του Επιμελητηρίου, με την συνδρομή καταρτισμένων συμβούλων της Περιφέρειας και με στόχο την εξατομικευμένη πληροφόρηση και καθοδήγηση των μελών για τα τρέχοντα χρηματοδοτικά εργαλεία κλπ.

Δελτίο Τύπου: 

ΣυνημμένοΜέγεθος
Αρχείο dt_synantisi_heimara.rtf164.52 KB

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/