ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΕΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΝΗΣΟΣ ΕΥΒΟΙΑ REGGATA 2019

Επικαιρότητα: 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 

Απρόσκοπτα συνεχίζονται οι συντονισμένες προσπάθειες για την υλοποίηση της πρωτοβουλίας που ανέπτυξαν το Επιμελητήριο Εύβοιας , το Σωματείο Αλληλοβοήθειας Μελών Επιμελητήριου (ΣΑΜΕΕ) Εύβοιας για την διοργάνωση στις τέσσερις (4) Αυγούστου 2019 ιστιοπλοϊκού αγώνα στην Εύβοια «Νήσος Εύβοια Reggata 2019» (« EVIAREGGATA 2019») . Απώτερος στόχος αυτού είναι η ανάδειξη του φυσικού κάλλους του νησιού μας , η κουλτούρα αυτού αλλά και η ενίσχυση της τουριστικής του ταυτότητας.

Στις μέχρι τώρα συναντήσεις συζητήθηκαν θέματα που άπτονται της διοργάνωσης της ρεγκάτας, ενώ ορίστηκε και η οργανωτική επιτροπή η οποία αποτελείται από 12 άτομα.

Κατά τις συναντήσεις που έλαβαν χώρα στο Επιμελητήριο Εύβοιας αποφασίστηκαν επίσης η σύσταση επί μέρους επιτροπών, ως αναγκαίων για την αρτιότερη υλοποίηση της διοργάνωσης, την προβολή και την επικοινωνία του αγώνα καθώς επίσης και των παράλληλων εκδηλώσεων που θα διοργανωθούν. Τονίστηκε επίσης η αναγκαιότητα συμμετοχής των Δήμων αλλά και η εξεύρεση χορηγών. Αρωγός στην προσπάθεια για την υλοποίηση του εγχειρήματος  «Νήσος Εύβοια Reggata 2019» είναι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και ο Οργανισμός Λιμένων Ν. Εύβοιας (ΟΛΝΕ).

Στο πλαίσιο της προετοιμασίας και οργάνωσης του αγώνα ανάλογες συναντήσεις θα συνεχίσουν να διεξάγονται κάθε Τετάρτη .