Δελτίο Τύπου για την Ενημέρωση για τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα Επιχορηγήσεων.

Τον τελευταίο καιρό παρατηρήθηκε ότι με αφορμή τα ευρωπαϊκά προγράμματα ορισμένα άτομα προσπαθούν να προωθήσουν δικούς τους σκοπούς είτε παραπληροφορώντας-εξαπατώντας τα Μέλη είτε πουλώντας εκδούλευση.

Έτσι λοιπόν είδαμε άτομα:

1.  Να τηλεφωνούν στα Μέλη του Επιμελητηρίου διάφοροι και με το πρόσχημα ότι έχει βγει κάποιο πρόγραμμα που τους ενδιαφέρει τους καλούν να αγοράσουν ένα CD που δήθεν τα λέει όλα.  Αυτό γίνεται με αντικαταβολή και με κόστος 100 € και όταν πάρουν το CD αυτό δεν λέει τίποτε νεώτερο.
2.  Να τηλεφωνούν σε μέλη ή να περιφέρονται στις επιχειρήσεις και αναφερόμενοι σε ευρωπαϊκά προγράμματα ζητούν από τα Mέλη να εγγραφούν συνδρομητές σε μία εφημερίδα η οποία θα τα γράφει όλα. Η συνδρομή είναι 75-100 €. Αυτή η εφημερίδα ή δεν έρχεται καθόλου ή όταν έρθει είναι μία καθαρά επαγγελματική κλαδική εφημερίδα μη έχουσα σχέση με ευρωπαϊκά προγράμματα.
3.  Να κυκλοφορούν προσωπικές επιστολές σε επιλεγμένα Mέλη της ευρύτερης περιοχής της Χαλκίδος και να τους πληροφορούν ότι θα βγει κάποιο πρόγραμμα που τους ενδιαφέρει. Αυτή η πληροφόρηση γίνεται  στο πλαίσιο της διατήρησης μιας κάποιας επαφής μαζί τους για λόγους κατανοητούς.


Επειδή από αυτή τη τακτική δημιουργείται παραπληροφόρηση και/ή τα μέλη πέφτουν θύματα μιας εκμετάλλευσης κάποιων το Επιμελητήριο Εύβοιας κάνει γνωστό ότι:

1. Παρακολουθεί συνεχώς όλα τα Ευρωπαϊκά Προγράμματα και γνωρίζει και αυτά που είναι σε εξέλιξη και αυτά που πρόκειται να προκηρυχθούν.
2. Παρέχει πλήρη σωστή και έγκαιρη ενημέρωση όχι μόνο στα Μέλη αλλά και σε κάθε άλλον ενδιαφερόμενο.
3. Καλεί όλους όσους ενδιαφέρονται για Ευρωπαϊκά Προγράμματα να επισκέπτονται την υπηρεσία του Επιμελητηρίου ή να τηλεφωνούν σε αυτή και να ενημερώνονται έγκυρα και χωρίς υποχρέωση .
4. Καλεί τα Μέλη να μην λαμβάνουν υπόψη ανώνυμα τηλεφωνήματα και πληροφορίες από αγνώστους ή τουλάχιστον πριν δεσμευτούν ή πριν πληρώσουν να διασταυρώνουν αυτές τις πληροφορίες.

Πληροφορίες παρέχονται καθημερινά:

1.) Από τα στελέχη της υπηρεσίας του Επιμελητηρίου Ελ.Βενιζέλου 12 Χαλκίδα 1ος όροφος.
2.) Τηλεφωνικά στα τηλέφωνα: 2221086452 και 2221023510.


 

Στοιχεία Επικοινωνίας

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ
Ελ. Βενιζέλου 12, 34 100 Χαλκίδα
Τηλ: 2221086452-22885-23510
Fax: 2221080918
E-mail:  info@eviachamber.gr

https://www.businessportal.gr/