Αρχείο - Σεπ 3, 2012

Την υπογραφή Υπ.Απόφασης ζητά η ΕΣΕΕ για την ενεργοποίηση του Ειδ.Λογαριασμού Ανεργίας.

 Η Εθνική Συνομοσπονδία Ελληνικού Εμπορίου απέστειλε επιστολή προς τον Υπουργό Εργασίας Πρόνοιας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Ιωάννη Βρούτση με την οποία ζητάει την άμεση απόδοση επιδόματος ανεργίας στους εμπόρους και στους λοιπούς ελεύθερους επαγγελματίες.


Μεταξύ άλλων στην επιστολή της η ΕΣΕΕ αναφέρει ότι με το άρθρο 44 ν. 3986/2011 συστάθηκε στον ΟΑΕΔ ο Ειδικός Λογαριασμός Ανεργίας υπέρ των Αυτοτελώς και Ανεξαρτήτως Απασχολουμένων με σκοπό την χορήγηση επιδόματος ανεργίας για όσους εμπόρους και ελεύθερους επαγγελματίες κλείνουν τις επιχειρήσεις τους. 

Για να δείτε το Δελτίο Τύπου της ΕΣΕΕ κάντε κλίκ εδώ.

 

Εκθέσεις στην Κωνσταντινούπολη.

Εκθέσεις α)WOOD PROCESSING MACHINERY 2012 b) INTERMOB 2012 στις 13 έως τις 17 Οκτωβρίου 2012 στην Κωνσταντινούπολη της Τουρκίας.


Το Ελληνοτουρκικό Εμπορικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια   εταιρία πραγματοποιούν  επιχειρηματική αποστολή στα πλαίσια της έκθεσης  στις 13 έως τις 17 Οκτωβρίου 2012.


Το Ελληνοτουρκικό Επιμελητήριο σε συνεργασία με τη διοργανώτρια εταιρία θα καλύψει:

 

             Α. το κόστος του ξενοδοχείου 5 αστέρων για 2 νύχτες με πρωινό.

             Β.

Επιστολή Επιμελητηρίου στον Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα Ιωάννη οσο αφορά την απόδοση ΦΠΑ.

Το Επιμελητήριο Ευβοίας ενημερώνει τα μέλη του οτι απέστειλε σχετική επιστολή με αριθμ.πρωτ.10626-31/8/2012 στον Υπουργό Οικονομικών κ. Στουρνάρα Ιωάννη που αφορά την απόδοση ΦΠΑ και ζητά την τροποποίηση της ισχύουσας νομοθεσίας.


Για το πλήρες κείμενο της επιστολής κάντε κλικ εδώ.