10η Διεθν.Έκθεση Τεχνολογιών Σιδήρου Χάλυβα Χυτηρίων.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ

Μεταξύ των ημερομηνιών 11-14 Νοεμβρίου 2010 πρόκειται να πραγματοποιηθούν οι Εκθέσεις 10η Διεθνή Έκθεση Τεχνολογιών Σιδήρου Χάλυβα και Χυτηρίων ‘9η Διεθνή Έκθεση Τεχνολογίας μη Σιδηρούχων Μετάλλων Μηχανημάτων και Προϊόντων ’ ‘Έκθεση Δικτύωση και Επιχειρηματικό Περιβάλλον’ στο Tuyap Fair Convention and Congress Center- Istanbul Turkey από την εταιρεία Hannover-Messe Ankiros Fuarcilik A.S. με την επιχορήγηση του σχετιζόμενου φορέα και του Υπουργείου μας.

Στην Έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται στους τομείς : Τεχνολογία χυτηρίων μεταλλουργία παραγωγής σιδήρου χάλυβα μηχανημάτων και προϊόντων μετάλλου κλπ.

Παράλληλα με την έκθεση υπάρχει ειδική διοργάνωση από το Υπουργείο μας το οποίο διαρκεί 4 μέρες και περιλαμβάνει επίσκεψη στον εκθεσιακό χώρο καθώς και συναντήσεις με τους παραγωγούς- επιχειρηματίες. Οι λεπτομέρειες της συγκεκριμένης διοργάνωσης είναι όπως παρακάτω:

Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της έκθεσης ( 9-13 Νοεμβρίου 2010) το Υπουργείο μας θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρία για 4 νύχτες σε ξενοδοχείο 5 αστέρων το πρωινό και τις μεταφορές από και προς το αεροδρόμιο καθώς και στον Εκθεσιακό χώρο. Τα έξοδα διαμονής θα καλυφθούν μόνο εφόσον οι επισκέπτες λάβουν μέρος στο συγκεκριμένο πρόγραμμα και ταξιδέψουν στις συγκεκριμένες ημερομηνίες των 09-13 Νοεμβρίου 2010(διαμονή 4 νυχτών). Σε περίπτωση που οι επισκέπτες επιθυμούν να ταξιδέψουν λιγότερες μέρες ή σε διαφοροποιημένες ημερομηνίες θα πρέπει ν α καλύψουν οι ίδιοι τα έξοδά τους .

Για περισσότερες πληροφορίες και λεπτομέρειες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.ankiros.com

Οι εταιρείες που θέλουν να επισκεφθούν την έκθεση πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση κάντε κλικ εδώ.

και να την στείλουν το αργότερο μέχρι 22.10.2010 στο φαξ 2107242948 ή στο e-mail dtati@otenet.gr

Μοιράσου αυτό το άρθρο