Εκδήλωση για την ανάδειξη της σπουδαιότητας της δωρεάς μυελού των οστών
Το Επιμελητήριο Εύβοιας σας προσκαλεί την Τετάρτη 3 Ιουνίου 2026 και ώρα 11:30 στις εγκαταστάσεις της Σχολής Πεζικού στη Χαλκίδα, σε μια ξεχωριστή εκδήλωση που διοργανώνει ο σύλλογος «ΠΙΣΤΗ» σε συνεργασία με το σύλλογο «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», με σκοπό την ανάδειξη της σπουδαιότητας της δωρεάς μυελού των οστών.
11:30 – 15:00 Εθελοντική συλλογή στοματικού επιχρίσματος για ενήλικες από 18 έως 45 ετών, από προσωπικό του συλλόγου «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», για την εγγραφή νέων εθελοντών δοτών μυελού των οστών.
13:30 – Ομιλίες από εκπροσώπους των συλλόγων «ΠΙΣΤΗ» και «ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ», για την ενημέρωση του κοινού.
- Η δύναμη να σώσεις μια ζωή, βρίσκεται μέσα σου
- Δώσε Ελπίδα
- Δώσε Ζωή
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με την υποστήριξη της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, του Επιμελητηρίου Εύβοιας, της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Εύβοιας και του Σωματείου Καταστηματαρχών Εστίασης, Αναψυχής και Ψυχαγωγίας Εύβοιας «Ο ΞΕΝΙΟΣ ΖΕΥΣ».














