3η Έκθεση “Ελλάδος Γεύση”

3η διοργάνωση της Έκθεσης «Ελλάδος Γεύση» η οποία αφορά την προβολή μιας συνολικής εικόνας της Ελλάδας με άξονες τη Γαστρονομία, τον Τουρισμό και τον Πολιτισμό. Η Έκθεση θα πραγματοποιηθεί στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου από τις 10 έως τις 13 Μαΐου 2018.

Περιφέρειες, Δήμοι, Αναπτυξιακές Εταιρείες & Επιχειρήσεις είναι οι βασικοί συμμετέχοντες με Υπουργεία και

άλλους κρατικούς φορείς να θέτουν την Έκθεση υπό τη σκέπη τους και να τη στηρίζουν έμπρακτα αναδεικνύοντας το όφελος της Έκθεσης για την Ελλάδα.

ΗΈκθεση Ελλάδος Γεύση ξεχωρίζει λόγω των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της τα οποία δεν εντοπίζονται σε

καμία άλλη ελληνική διοργάνωση και συγκεντρώνουν το ενδιαφέρον του επισκέπτη.

Αξίζει να αναφέρουμε την Παραδοσιακή Γειτονιά «Ελλάδος Γεύση», την οποία αντικρίζει ο επισκέπτης με την

είσοδο του στην Έκθεση και επιμελείται κάθε χρόνο αρχιτεκτονική ομάδα ειδικευμένη στην ελληνική παραδοσιακή αρχιτεκτονική. Η Παραδοσιακή Γειτονιά συμπεριλαμβάνει το Παντοπωλείο, τοΚαφέ, το Οπωροπωλείο και κάθε χρόνο ένα ιδιαίτερο στοιχείο που μας μεταφέρει στην Ελληνική επαρχεία.

Η Παραδοσιακή Γειτονιά «Ελλάδος Γεύση» είναι το κέντρο δράσης της Έκθεσης, το μέρος όπου

πραγματοποιούνται οι εκδηλώσεις γαστρονομίας & γευσιγνωσίας, οι μουσικοχορευτικές παραστάσεις και τα εγκαίνια της Έκθεσης σε παραδοσιακό στυλ.

Στις επιμέρους αίθουσες όπου βρίσκονται οι εκθέτες μπορεί κανείς να διακρίνει ειδικά διαμορφωμένους πολιτιστικούς χώρους οι οποίοι φιλοξενούν λαογραφικά εκθέματα, εκθέσεις φωτογραφίας, βιντεοπροβολές και παιδικές δραστηριότητες.

Όλες οι δράσεις μας πραγματοποιούνται σε συνεργασία με αρμόδιους φορείς, μουσεία, παιδαγωγούς &

ειδικούς επιστήμονες για τον πολιτισμό.

 

ALFA EXPO

Ελ. Βενιζέλου 131α 142 31 Αθήνα Τ. 210 2772244 F. 210 2716853 www.alfaexpo.gr / info@alfaexpo.gr

 

Η Alfa Expo σεβόμενη τους παραγωγούς που συμμετέχουν στην Έκθεση φιλοξενεί εμπορικούς επισκέπτες από

το εξωτερικό προσφέροντας την προοπτική για εξαγωγή και την αύξηση των σημείων πώλησης. To 2017 στην Έκθεση πραγματοποιήθηκαν εμπορικές συναντήσεις με επισκέπτες από χώρες της Ευρώπης, την Αίγυπτο & το Ισραήλ.

Στην περασμένη διοργάνωση καταμετρήθηκαν 20.000 επισκέπτες, συμμετείχαν 45 δημόσιοι φορείς,

φιλοξενήθηκαν εμπορικοί επισκέπτες από 9 χώρες και τη στήριξαν 65 χορηγοί επικοινωνίας. 25 chef, 20 χορευτικά συγκροτήματα, 50 μουσικοί και 100 μαθητές & βοηθοί κουζίνας αποτέλεσαν την ομάδα προβολής της Γαστρονομίας, του Τουρισμού & του Πολιτισμού της Έκθεσης.

Προτείνουμε τη συμμετοχή του Επιμελητηρίου σας καθώς είναι ο κατάλληλος φορέας που δύναται να παρουσιάσει τον τόπο του, να προβάλλει την ιδιαίτερη γαστρονομία του, να αναδείξει το πολιτισμό του στους επισκέπτες της Έκθεσης αλλά και να στηρίξει τα μέλη του. Θα ήταν ιδιαίτερη τιμή για εμάς, να συμμετέχετε στην Έκθεση η οποία πραγματοποιείται με έναν και βασικό στόχο, την ανάδειξη της Ελλάδας.

Το κόστος συμμετοχής ανέρχεται στα 110,00€/τμ για περίπτερο δομής (Στο Περίπτερο δομής συμπεριλαμβάνονται 1 γραφείο, 3 καρέκλες, μοκέτα, βασικός φωτισμός (1 σποτ των 100 watt ανά 3 τετραγωνικά μέτρα), 1 πρίζα, μετώπη, φύλαξη του χώρου, αναφορά των στοιχείων σας στον κατάλογο εκθετών καθώς και προσκλήσεις για να τις διαθέσετε όπως επιθυμείτε) και στα90,00€/τμ για ίχνος εδάφους στο οποίο μπορείτε να πραγματοποιήσετε ειδική κατασκευή. Για να πραγματοποιήσουμε την κατασκευή & τις εκτυπώσεις του περιπτέρου σας αρκεί να μας ενημερώσετε έγκαιρα και η έμπειρη σχεδιαστική & κατασκευαστική ομάδα μας θα έρθει σε επαφή μαζί σας για να ικανοποιήσει τις ανάγκες προβολής σας.

Με τη συμμετοχή σας η ALFA EXPO πρόκειται να κάνει αφιέρωμα στο Επιμελητήριό σας στο web site της Έκθεσης & να αποστείλει newsletter στο πελατολόγιο & τους επισκέπτες των προηγούμενων διοργανώσεων καθώς και σε επιλεγμένο κοινό αλλά και να το αναρτήσει στα social media με πληροφορίες & φωτογραφίες που εσείς θα μας αποστείλετε.

Η ALFA EXPO είναι στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή και διευκρίνιση.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να μείνετε συντονισμένοι με την Έκθεση «Ελλάδος Γεύση»

επισκεφθείτε το www.elladosgefsi.gr

 

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων και ελπίζουμε σε συνεργασία μας.

 

Με τιμή,

Για την ALFA EXPO

Χρήστος Α. Καραμπίκας

Μοιράσου αυτό το άρθρο