Δελτίο Τύπου Μαστογραφικός Έλεγχος

Ξεκίνησε σήμερα και συγκεκριμένα στα Λ. Αιδηψού, η από κοινού πρωτοβουλία του Επιμελητήριου Εύβοιας, με το Σωματείο Αλληλοβοήθειας Μελών Επιμελητηρίου Εύβοιας (ΣΑΜΕΕ), την Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας Εύβοιας και την Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Εύβοιας για την υλοποίηση Δωρεάν Μαστογραφικών Ελέγχων σε όλη την Περιφέρεια του Νομού, σε συνεργασία πάντοτε με την Αντικαρκινική Εταιρεία.

Από τις 9.30 το πρωί (και έως τις 13.30) κινητή μονάδα της Αντικαρκινικής Εταιρείας πραγματοποιεί ελέγχους μετά από ραντεβού, σε γυναίκες από την περιοχή της Αιδηψού, που λόγω γεωγραφικών ιδιαιτεροτήτων, κοινωνικών δυσκολιών ή προκαταλήψεων και οικονομικών προβλημάτων, δεν έχουν πρόσβαση ή αδυνατούν να υποβληθούν σε Μαστογραφικό έλεγχο.

Από τις 13.30 έως και τις 17.00 η ίδια κινητή μονάδα θα υποβάλει σε ελέγχους και μετά από ραντεβού, γυναίκες από την περιοχή της Ιστιαίας.

Στα Λ. Αιδηψού βρίσκονται από το πρωί και εκπροσωπούν το Επιμελητήριο Εύβοιας οι κ.κ. Νίκος Μώρος Α΄ Αντιπρόεδρος και Γιάννης Μαραγκός Γενικός Γραμματέας. (Στη φωτογραφία μαζί με τους εκπροσώπους του Φορέα, είναι η κα Γιαννίκου Ιωάννα και ο κ. Ζουμπουρλής Γιώργος, ακτινολόγοι/τεχνολόγοι).

Το πρόγραμμα της διοργάνωσης Δωρεάν Μαστογραφικών Ελέγχων έχει ως εξής :

•   26  Φεβρουαρίου 2022  στη Λίμνη

•   27  Φεβρουαρίου 2022  στην Αγία Άννα

•   28  Φεβρουαρίου 2022 στην Χαλκίδα

•   01  Μαρτίου 2022  στο Αλιβέρι

•   02  Μαρτίου 2022 στα Νέα Στύρα

Μοιράσου αυτό το άρθρο