Δελτίο Τύπου:2ος ημιτελικός διαγωνισμού στην Αιδηψό

ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΙΔΗΨΟ
Ο 2ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΥΒΟΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ
ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΥΒΟΙΚΟΥ ΦΑΓΗΤΟΥ ΠΡΩΙΝΟΥ ΚΑΙ ΓΛΥΚΟΥ
Μετά την πολύ μεγάλη επιτυχία του 1ου ημιτελικού που έγινε στην Κάρυστο ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 7 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2013 και ώρα 10.30 στο Ξενοδοχείο ΄΄ ΕΡΜΗΣ ΄΄ στην ΑΙΔΗΨΟ (ΟΔΟΣ ΕΡΜΟΥ) θα λάβει χώρα ο 2ος ΗΜΙΤΕΛΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ για την ανάδειξη των ΚΑΛΥΤΕΡΩΝ ΠΙΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΥΒΟΙΑΣ τα οποία θα προκριθούν για την τελική Φάση του ΠΑΝΕΥΒΟΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΔΕΙΞΗΣ ΤΟΥ ΠΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΥ ΠΙΑΤΟΥ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ.
Σκοπός της διαδικασίας του διαγωνισμού που διοργανώνεται από το Επιμελητήριο Εύβοιας σε συνεργασία με τον Τομέα Μαγειρικής – Ζαχαροπλαστικής του IEK PRAXIS και την ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΕΥΒΟΙΑΣ είναι η αναζήτηση των τοπικών συνταγών της Εύβοιας η ανάδειξη του πιο χαρακτηριστικού τοπικού φαγητού πρωινού και γλυκού και η καθιέρωση τους ως αναγνωρίσιμων τοπικών χαρακτηριστικών του νησιού.
Βασικός στόχος του ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ είναι η ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΕΥΒΟΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΤΗΣ.
ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μοιράσου αυτό το άρθρο