Διεθνές οικονομικό διαβαλκανικό συνέδριο RUMELISIAD

TURKISH EMBASSY
COMMERCIAL COUNSELLOR’S OFFICE
26 Righilis Str. 106 74 ATHENS/GREECE
Phone : 210- 72 22 196 Fax : 210- 72 42 948
E-mail :dtati@otenet.gr
AΘΗΝΑ 15.11.2012
ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΑΒΑΛΚΑΝΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ RUMELISIAD 01-02 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2012
Μεταξύ των ημερομηνιών 1-2 Δεκεμβρίου 2012 πρόκειται να πραγματοποιηθεί το Διεθνές Οικονομικό Διαβαλκανικό Συνέδριο Rumelisiad από τον Σύνδεσμο Βιομηχάνων και Επιχειρηματιών της Rumeli στην Προύσα – BURSA – της Τουρκίας με την επιδότηση του παραπάνω αναφερόμενου συνδέσμου και την υποστήριξη της Νομαρχίας Προύσας. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή του Υπουργού Οικονομίας της Τουρκίας καθώς και των υπουργών οικονομίας και οικονομικών άλλων χωρών.
Στην έκθεση προσκαλούνται τα στελέχη των διοικήσεων των εταιριών που δραστηριοποιούνται ως επιχειρηματίες εισαγωγείς και εξαγωγείς στους εξής τομείς: Αυτοκινητοβιομηχανία μηχανήματα κατασκευές κλωστοϋφαντουργία τρόφιμα και θέματα υγείας.
Κατά τη διάρκεια των ημερομηνιών της εκδήλωσης 1-2 Δεκεμβρίου 2012 ο σύνδεσμος θα καλύψει τα έξοδα διαμονής ενός εκπροσώπου από κάθε εταιρεία σε ξενοδοχείο 5 η 4 αστέρων για δύο νύχτες καθώς και τα έξοδα μεταφοράς Κωνσταντινούπολης –Προύσας και εντός της πόλης της Προύσας. Εξαιρούνται τα αεροπορικά (ή με άλλο μέσο) εισιτήρια από και προς τη Τουρκία.
Ο διοργανωτής πρόκειται να επιδοτήσει και φιλοξενήσει μέγιστο αριθμό 10 επιχειρηματιών από κάθε χώρα. Για αυτό το λόγο παρακαλούνται οι εταιρείες που κάνουν αίτηση να μην προβούν σε προγραμματισμό του ταξιδιού τους προτού λάβουν την τελική έγκριση από τη Πρεσβεία μας.
Oι εταιρείες που θέλουν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση πρέπει να συμπληρώσουν την συννημμένη αίτηση και να μας την στείλουν το αργότερο μέχρι τις 22.11.2011 στο φαξ 210 72 42 948 ή στο e-mail dtati@otenet.gr

 

Για να δείτε την αίτηση συμμετοχής κάντε κλίκ εδώ.

Μοιράσου αυτό το άρθρο