Διεθνή Έκθεση HORECA 2022

Στη Διεθνή Έκθεση HORECA 2022, που πραγματοποιήθηκε στο εκθεσιακό κέντρο METROPOLITAN EXPO στην Αθήνα, παραβρέθηκαν την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022 και εκπροσώπησαν το Επιμελητήριο Εύβοιας ο Πρόεδρος Γιάννης Γεροντίτης και ο Β΄ Αντιπρόεδρος Γιάννης Σταθόπουλος, ενώ ο Πρόεδρος του Φορέα την Παρασκευή 11 του μήνα, παρέστη και στα εγκαίνια της έκθεσης – από τον Υπουργό Ανάπτυξης & Επενδύσεων κ. Άδωνι Γεωργιάδη – με την παρουσία πολλών εκπρόσωπων του πολιτικού και του επιχειρηματικού κόσμου, καθώς και των κορυφαίων θεσμικών φορέων του Τουρισμού και της Εστίασης.

Οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου επισκέφτηκαν τις ευβοϊκές επιχειρήσεις και το περίπτερο της Περιφέρειας, η οποία αξιοποίησε τα πλέον σύγχρονα επικοινωνιακά εργαλεία για μια μοναδική εμπειρία περιήγησης των επισκεπτών στα προϊόντα που παράγουν οι εταιρίες της αρμοδιότητας της.

Οι εκθέτες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από την συμμετοχή τους και κυρίως από το γεγονός ότι οι επισκέπτες της Έκθεσης ήταν όλοι τους decision makers και σκοπό είχαν να κλείσουν εμπορικές συμφωνίες.

Μοιράσου αυτό το άρθρο