Διεξαγωγή Έρευνας του Συμβουλίου της Ευρώπης

Το Συμβούλιο της Ευρώπης Council of Europe διεξάγει μια έρευνα για την ευρύτερη περιοχής Αδριατικής-Ιονίου, που περιλαμβάνει 8 χώρες μαζί και τη χώρα μας (και όχι μόνο την περιοχή του Ιονίου αλλά όλα τα μέρη της χώρας!), και ενδιαφέρεται για να μάθει την εικονα/άποψη επισκεπτών και επαγγελματιών/ φορέων για το brand της περιοχής σε σχέση με τον πολιτισμό και τουρισμό.

Όλοι οι επαγγελματίες μπορούν να συνδράμουν στην αξιολόγηση του παρόντος brand αλλά και δίνοντας προτάσεις για τη δημιουργία ενός ισχυρού brand για την χώρα και την περιοχή μας, προς όφελος όλων μας σε κάθε επίπεδο!

Τα μέλη μας μπορούν να απαντήσουν στο ερωτηματολόγιο ως επαγγελματιες/ stakeholder της περιοχής (tourism business provider, public sector, organization ext):https://www.surveymonkey.com/r/AIRstakeholders

(μπορούν και οι ίδιοι να προσκαλέσουν κι άλλους επαγγελματίες να το συμπληρώσουν).

Επίσης όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να απαντήσουν ως επισκέπτες της περιοχής: https://www.surveymonkey.com/r/CRvisitors

 

Μοιράσου αυτό το άρθρο