Δικαίωση της 520 Barcode ΕΛΛΑΣ για την χρήση του κοινοτικού σήματος

Εκδόθηκε απόφαση που δικαιώνει απολύτως την 520 Barcode Ελλάςστο θέμα της χρήσης του κοινοτικού σήματός της, το οποίο χρησιμοποιεί εντός κι εκτός Ελλάδας, από το Γραφείο Εναρμόνισης στο Πλαίσιο της Εσωτερικής Αγοράς (Office for Harmonization in the internal market) της Ευρωπαϊκής Ένωσης την 28/11/2014. Το αρμόδιο Κοινοτικό Γραφείο με αιτιολογημένη απόφασή του, απέρριψε την τριτανακοπή που είχε ασκήσει η GS1 Association Greece κατά της 520 Barcode Ελλάς.

Η 520 Barcode Ελλάς χαιρετίζει την απόφαση και τη θεωρεί ξεκάθαρη δικαίωση της. Με την απόφαση του Γραφείου Εναρμόνισης η επιχειρηματολογία και οι ισχυρισμοί της GS1 καταρρίφθηκαν με τον πιο επίσημο τρόπο. Για την εταιρεία μας, η απόφαση αυτή αποτελεί πέρα από νίκη και ένα ισχυρό κίνητρο για ακόμα πιο δυναμική συνέχεια και ενίσχυση των υπηρεσιών μας. H 520 Barcode Hellas θα συνεχίσει να εμπλουτίζει και αναβαθμίζει διαρκώς τις υπηρεσίες της, ώστε να στηρίζει τις ελληνικές επιχειρήσεις στη μάχη των εξαγωγών, παρέχοντας τεχνογνωσία, υποστήριξη και ποιοτικές υπηρεσίες.

Η 520 Barcode Ελλάς, είναι η εταιρεία που πρώτη εισήγαγε το σύστημα barcode στη χώρα μας, είναι δημιουργός και εκδότης των μοναδικών κωδικών αριθμών barcode που ξεκινούν με πρόθεμα 520. Από την ίδρυσή της το 1985 ως ΕΛΚΕΣΗΠ (Ελληνικό Κέντρο Σήμανσης Προϊόντων), έως και σήμερα εστιάζει στην ανάπτυξη και την εφαρμογή προτύπων και λύσεων για τη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της εφοδιαστικής αλυσίδας. Υποστηρίζει 4.800 ελληνικές & πολυεθνικές επιχειρήσεις, όπως και φορείς δημοσίου, παρέχοντας καινοτόμα προϊόντα και ποιοτικές υπηρεσίες, όπως συνεχή εκπαίδευση, δημιουργία barcode on line, τεχνική υποστήριξη και συμβουλευτικές υπηρεσίες σχετικά με την εφαρμογή των barcode και των διεθνών προτύπων σήμανσης. Οι δραστηριότητες της 520 Barcode Ελλάς στηρίζουν και προωθούν την ελληνική επιχειρηματικότητα, το λιανεμπόριο και τις εξαγωγές, ενώ η εταιρεία έχει εκδώσει τη συντριπτική πλειοψηφία των barcode των ελληνικών προϊόντων που διακινούνται στην εγχώρια και διεθνή αγορά.

Μοιράσου αυτό το άρθρο