Δωρεά ξενοδοχειακού εξοπλισμού στο Κέντρο Υγείας από το “Ίδρυμα Παύλος Γιαννακόπουλος”

Το Κέντρο Υγείας Μαντουδίου επισκέφτηκε την Τρίτη 3 Οκτωβρίου αντιπροσωπεία του Επιμελητηρίου Εύβοιας αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Γιάννη Γεροντίτη, τον κ. Θεοδόση Γεωργουλόπουλο Μέλος του ΔΣ και Πρόεδρο του ΣΑΜΕΕ και τον κ. Βασίλη Βαρελά Υπεύθυνο ΓΕΜΗ και Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεωντου Φορέα.

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της ευγενούς και  υπερπολύτιμης δωρεάς ξενοδοχειακού εξοπλισμού στο Κέντρο Υγείας από το ΄΄Ίδρυμα Παύλος Γιαννακόπουλος΄΄, η οποία υλοποιήθηκε με την διαμεσολάβηση του Επιμελητηρίου και ιδιαιτέρως με τις προσωπικές ενέργειες του εμπνευστή της ιδέας, του Προέδρου του ΣΑΜΕΕ κ. Θεοδόση Γεωργουλόπουλου.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου αφού εισέπραξαν θερμές ευχαριστίες από την Συντονίστρια της Επιστημονικής Λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Μαντουδίου κα Σκουμπρή Παναγιώτα (Διευθύντρια Ε.Σ.Υ.), ενημερώθηκαν λεπτομερώς για το σύνολο του εξοπλισμού που προσέφερε το ΄΄Ίδρυμα Παύλος Γιαννακόπουλος΄΄ και διαπίστωσαν την πολύ ουσιαστική αναβάθμιση των χώρων παροχής υπηρεσιών υγείας του Κέντρου προς τους πολίτες του πυρόπληκτου και πλημμυροπαθούς Δήμου.

Ο Πρόεδρος του Φορέα κ. Γιάννης Γεροντίτης και ο Πρόεδρος του ΣΑΜΕΕ κ. Θεοδόσης Γεωργουλόπουλος εκφράζουν δημόσια την ευγνωμοσύνη τους στον Προέδρο του Ιδρύματος, κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο για την εν λόγω πρωτοβουλία έμπρακτης αλληλεγγύης, η οποία συνεχίζει το έργο του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου στην ανιδιοτελή προσφορά για την προαγωγή της Υγείας.

Συνημμένο Μέγεθος
dt_to_kentro_ygeias_mantoydioy_episkeftike_tin_triti_3_oktovrioy 134.92 kb

Μοιράσου αυτό το άρθρο