Δράση για την στήριξη των Ευβοϊκών προϊόντων και των Ευβοϊκών επιχειρήσεων.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας ενημερώνει τα μέλη του ότι σε συνεργασία με τον Εμπορικό και Βιομηχανικό Σύλλογο Χαλκίδας και το Eviaportal.gr δημιούργησαν Δράση για την στήριξη των Ευβοϊκών προϊόντων και των Ευβοϊκών επιχειρήσεων.

Η Δράση λέγεται Στηρίζω την Εύβοια – Στηρίζω την Τοπική Αγορά και τα Τοπικά Προϊόντα. Το Eviaportal.gr είναι χορηγός επικοινωνίας και υποστηρικτής της δράσης είναι η Ένωση Προστασίας Καταναλωτών Στερεάς Ελλάδας.

Σκοπός της πρωτοβουλίας αυτής είναι να ενημερώσει και να αναδείξει στην τοπική κοινωνία τα οφέλη από την στήριξη της τοπικής αγοράς.

Η επίσημη ιστοσελίδα της Δράσης είναι www.stirizo-evia.gr.

Οι Ευβοϊκές επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην δράση αυτή να καταχωρηθούν στην συγκεκριμένη ιστοσελίδα ώστε να προβάλλουν τις προσφορές τους και να προωθούν τα προϊόντα τους μπορούν να στέλνουν email με τις προσφορές τους στο stirizo-evia@eviaportal.gr.ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ ΘΑ ΑΝΑΡΤΩΝΤΑΙ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ στο www.stirizo-evia.gr. ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ Η ΑΛΛΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

Όσες επιχειρήσεις διαθέτουν παρουσία στο internet μπορούν να εσνωματώσουν τα δημιουργικά της δράσης στον δικτυακό τους τόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με τα τηλ. 6972697039 2221500085 (κα Μούλου Βασιλική).

Μοιράσου αυτό το άρθρο