Εκπροσώπηση του Επιμελητηρίου Εύβοιας στην Επιτροπή της Κ.Ε.Ε.Ε. για το παραεμπόριο και την παραοικονομία

Στην συνεδρίαση της νεοσύστατης Επιτροπής “Παρεμπορίου και Παραοικονομίας” της Κ.Ε.Ε.Ε. συμμετείχε και εκπροσώπησε το Επιμελητήριο Εύβοιας  – ως μόνιμο μέλος της – ο Γενικός Γραμματέας Γιάννης Μαραγκός.  Μια Επιτροπή που την στηρίζουν με την συμμετοχή τους 13 επιμελητήρια της χώρας σε μία κοινή προσπάθεια της επιμελητηριακής κοινότητας, μέσω της Κ.Ε.Ε.Ε.

Σε αυτή την πρώτη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 04/02/22 στο Ε.Β.Ε.Α. προήδρευε ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Χατζηχριστοδούλου, συμμετέχοντος και του διευθυντή της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου κ. Σπυρίδων Περιστέρη, ο οποίος ανέλυσε τον τρόπο δράσης της ΔΗ.ΜΕ.Α. “Υπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς” .

Ο Γιάννης Μαραγκός αφού αναφέρθηκε στις συνεχείς πιέσεις που ασκεί ο φορέας στα αρμόδια υπουργεία, (ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΩΝ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ) παρουσίασε και κατέθεσε την ολοκληρωμένη δέσμη προτάσεων του Επιμελητηρίου.

Μέσα από τις εργασίες της συνεδρίασης ομόφωνα αποφασίστηκε όπως, για την ανάπτυξη των πλέον αποτελεσματικών δράσεων πάταξης του παρεμπορίου και της παραοικονομίας, υπογραφεί σχετικό μνημόνιο συνεργασίας της ΔΗ.ΜΕ.Α. με όλα τα Επιμελητήρια.

Μοιράσου αυτό το άρθρο