Ενημερωση Για Επιχειρηματικη Αποστολή απο Σαουδαραβικές Εταιρεέες Υπο τον Υπουργό Επενδύσεων της Σαουδ. Αραβίας 30-31/05/2022 στο Ξενοδοχείο Intercontinental

Στις 30-31 Μαΐου 2022 το Enterprise Greece υποδέχεται επίσημη επιχειρηματική αποστολή από Σαουδαραβικές εταιρείες υπό τον Υπουργό Επενδύσεων της Σ. Αραβίας ΗΕ Khalid Al-Falih, με στόχο την προώθηση και την ενδυνάμωση των διμερών επιχειρηματικών σχέσεων ανάμεσα στις δύο χώρες.
Στο παραπάνω πλαίσιο θα πραγματοποιηθεί στις 30/5/2022 επιχειρηματική εκδήλωση και εν συνεχεία Β2Β συναντήσεις ανάμεσα σε ελληνικές και Σαουδαραβικές εταιρείες.

Σε περίπτωση ενδιαφέροντος συμμετοχής στην εκδήλωση ή/και στις συναντήσεις, τα ενδιαφερόμενα μέλη πρέπει να συμπληρώσουν τη φόρμα που βρίσκεται εδώ, το αργότερο έως την Παρασκευή, 27 Μαΐου 2022 και ώρα 11:00 π.μ. Με την είσοδο στην πλατφόρμα θα απαιτηθεί η δημιουργία ενός κωδικού πρόσβασης 6 ψηφίων, τον οποίο ορίζει ο ενδιαφερόμενος και θα χρησιμοποιείται σε κάθε είσοδο σε αυτήν.

Για το συντονισμό των συναντήσεων θα πρέπει να υποβληθεί μέσω της πλατφόρμας αίτημα που θα απευθύνεται στη Σαουδαραβική εταιρεία για την οποία υπάρχει ενδιαφέρον, ενώ προϋπόθεση της συνάντησης είναι να γίνει δεκτό το αίτημα και από τη Σαουδαραβική εταιρεία.

Στην πλατφόρμα αναφέρονται όλες τις συμμετέχουσες εταιρείες από Σαουδαραβικής πλευράς, ενώ δίνεται και η δυνατότητα επισκόπησης των προφίλ των εταιρειών μέσω των ιστοσελίδων τους.
Η εκδήλωση και οι συναντήσεις θα πραγματοποιηθούν στο ξενοδοχείο Intercontinental (A.Συγγρού 89-93, 11745), ενώ σχέδιο ατζέντας της εκδήλωσης είναι διαθέσιμο στην πλατφόρμα.

Μοιράσου αυτό το άρθρο