Επιστολή του επιμελητήριου Ευβοίας για την ανάπτυξη του μαθητικού τουρισμού

Αγαπητοί συνάδελφοι καλημέρα σας,
Στα πλαίσια της τουριστικής ανάπτυξης του Νομού Ευβοίας και τη Σκύρου και προκειμένου να καθιερωθούν διαδρομές για Σχολικές εκδρομές θα θέλαμε να μας υποδείξετε τουριστικά πακέτα- στα οποία θα περιλαμβάνονται σημαντικές λεπτομέρειες για την ιστορία, τον πολιτισμό τη διασκέδαση και τις ιδιαιτερότητες του κάθε τόπου. Η ενέργεια αυτή γίνεται σε όλη την επικράτεια της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας προκείμενου να ενισχυθεί αυτού του είδους ο τουρισμός «ΜΑΘΗΤΙΚΟΣ».
Αναμένουμε τις προτάσεις σας – πακέτα προσφορών για μονοήμερες, διήμερες και τριήμερες εκδρομές τα οποία θα είναι εφικτά να πραγματοποιηθούν (δηλ. από άποψη μετακινήσεων και διαμονής). Τα πακέτα προσφορών θα δοθούν στη Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς και από εκεί θα προωθηθούν σε όλα τα σχολεία της Περιφέρειας και σε όλες τις Περιφερειακές Δ/νσεις της Χώρας.
Πιστεύουμε ότι μια τέτοια ενέργεια είναι πολύ σημαντική για την ανάπτυξη του Νομού, του τουρισμού και γενικότερα της επιχειρηματικότητας.

Είμαστε βέβαιοι για τη συνεργασία σας και την κατάθεση της εμπειρίας σας (αποστολή των πακέτων στα emails: info@eviachamber.gr, epimevia@hol.gr, kokkalas@eviachamber.gr)

Με τιμή

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΙΜΩΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Μοιράσου αυτό το άρθρο