Παρουσίαση στις βιομηχανίες του Νομού Ευβοίας, της Μελέτης της διαΝΕΟσις «Η Ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας»

Με κάθε επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 14 Ιουλίου 2023, στην αίθουσα Καράκωστα του Επιμελητηρίου Εύβοιας, η παρουσίαση στις βιομηχανίες του Νομού Ευβοίας, της Μελέτης της διαΝΕΟσις «Η Ανασυγκρότηση της Βόρειας Εύβοιας».
Εισηγητής της ημερίδας που διοργανώθηκε από τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Εύβοιας, ήταν η Διευθύντρια Ερευνών στον ερευνητικό οργανισμό διαΝΕΟσις κα Δρ. Φαίη Μακαντάση, ενώ χαιρετισμό απεύθυναν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας κ. Αθανάσιος Συριανός και ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Νικόλαος – Ανδρέας Μώρος.
Τις εργασίες συντόνισε το στέλεχος marketing & διαφήμισης, τηλεοπτική παραγωγός εκπομπών STAR Κεντρικής Ελλάδας κα Βίκυ Κοτσιμπού.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Ευβοίας κ. Γεώργιος Κελαϊδίτης, ο Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας και Εξωστρέφειας κ. Ευάγγελος Κούκουζας, ο Αντιδήμαρχος Προγραμματισμού Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και Τουρισμού του Δήμου Χαλκιδέων, κ. Ιωάννης Νέζης, ο Γενικός Γραμματέας του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Ιωάννης Μαραγκός, ο Υπεύθυνος Συντονισμού ΓΕΜΗ & Επιχειρήσεων του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Βασίλειος Βαρελάς, ο Γ’ Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας κ. Αθανάσιος Λεμονίδης, μέλη του ΔΣ του ΣΒΘΣΕ καθώς και εκπρόσωποι επιχειρήσεων της Στερεάς Ελλάδας.

Μοιράσου αυτό το άρθρο