Πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής βραβείων του 3ου περιφερειακού μαθητικού διαγωνισμού Στερεάς Ελλάδας

 

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΒΡΑΒΕΙΩΝ
ΤΟΥ 3ου ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΥ ΜΑΘΗΤΙΚΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Στο πλαίσιο της Περιφερειακής Συνεργασίας των Επιμελητηρίων της Στερεάς Ελλάδας για την συνδιοργάνωση του 3ου Μαθητικού Διαγωνισμού για την Επιχειρηματικότητα και την Καινοτομία, την Δευτέρα 11 Μαΐου 2015 και ώρα 18:00 στο Γιάγτζειο-Κορδώνειο Πνευματικό Κέντρο Άμφισσας πραγματοποιήθηκε η τελετή απονομής βραβείων των συμμετεχόντων μαθητών που πρώτευσαν στο διαγωνισμό.
Ο 3ος διαγωνισμός ανέδειξε στην πράξη όπως και οι προηγούμενοι, την σπουδαιότητα του συνδυασμού εκπαίδευσης και επιχειρηματικότητας, βοηθώντας νέους ανθρώπους να γνωρίσουν το επιχειρείν, σχεδιάζοντας ολοκληρωμένα και καινοτόμα επιχειρηματικά σχέδια, μέσα από εποικοδομητικές συνεργασίες.
Στην εκδήλωση απονομής βραβείων το Επιμελητήριο Εύβοιας, εκπροσώπησαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος Ιωάννης Γεροντίτης, ο Οικονομικός Επόπτης Ευάγγελος Κούκουζας, το Μέλος του ΔΣ Φωκίτης Νικόλαος, καθώς και Υπηρεσιακοί Παράγοντες. Παρέστησαν μεταξύ άλλων, ο Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας – Εξωστρέφειας και Εξυπηρέτησης του Πολίτη κ. Δημ. Βουρδάνος και η Αικατερίνη Αλιακίζογλου στέλεχος του ΚΕΣΥΠ Ευβοίας και μέλος της Επιτροπής Αξιολόγησης.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι συμμετέχοντες που εκπροσώπησαν το Νομό Εύβοιας απέσπασαν τα 2 από τα 7 βραβεία του διαγωνισμού.
Συγκεκριμένα πρώτευσαν και τιμήθηκαν οι κάτωθι :

1. Με το 2o ΒΡΑΒΕΙΟ ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΜΙΧΑΗΛ από το ΓΕΛ ΣΚΥΡΟΥ με τίτλο εργασίας ΚΕΝΤΡΟ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΚΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «PORTO PEFKOS RESORT». Την απονομή του βραβείου έκανε ο Α΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας κος Ιωάννης Γεροντίτης.

2. Με το 3ο ΒΡΑΒΕΙΟ οι ΜΥΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ, ΡΟΥΜΓΙΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ ΜΑΡΙΑ από τα ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ ΑΛΦΑ με τίτλο εργασίας LOCHALKIS. Την απονομή του βραβείου έκανε ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Εύβοιας κος Ευάγγελος Κούκουζας.

3. Επίσης ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ έλαβαν οι ΠΑΛΛΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ, ΣΤΟΙΛΚΟΒ ΑΝΤΩΝΙΟΣ, ΣΠΑΤΑ ΧΡΗΣΤΟΣ από το 2ο ΕΠΑΛ ΧΑΛΚΙΔΑΣ με τίτλο εργασίας ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ ΕΠΕ.

Το 1ο ΒΡΑΒΕΙΟ απoνεμήθη στο Γιώργο Οικονομίδη, του Λυκείου Οινοφύτων Βοιωτίας για την εργασία του «ΣΤΑΡΥ “ΣΤΑματήστε την ΡΥπανση”».

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

Μοιράσου αυτό το άρθρο