ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ Διεθνή Έκθεση Τροφίµων και Ποτών “Food Expo”

H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση Τροφίµων και Ποτών «Food Expo», τη μεγαλύτερη στο είδος της έκθεση στην Νοτιοανατολική Ευρώπη, που θα πραγματοποιηθεί από τις 18 έως και τις 20 Μαρτίου 2023, παράλληλα με τη Διεθνή Έκθεση Οίνου και Αποσταγμάτων «Oenotelia», στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στην Αττική.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετέχει με 30 εκθέτες στην εν λόγω έκθεση, που αποτελεί πόλο έλξης για περισσότερους από 40.000 επαγγελματίες της οργανωμένης λιανικής, του χονδρεμπορίου και της μαζικής εστίασης.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση, καθώς και η κατασκευή του περιπτέρου στηρίζεται οικονομικά κατά 80% από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας.

Η οικονομική συμμετοχή για κάθε εκθέτη για συνολικό ατομικό περίπτερο 8.75τ.μ.

 (με αποθήκη 2 τ.μ.) ανέρχεταιστα 420€ πλέον Φ.Π.Α.

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουνστην έκθεση, να συμπληρώσουντην αίτηση συμμετοχής μέσω του παρακάτω συνδέσμου, μέχρι τηνΤρίτη14Φεβρουαρίου 2023και ώρα 12:00:

https://forms.gle/67zHpkD4criWPr8J7

Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ο αριθμός των αιτήσεων είναι μεγαλύτερος από τις προβλεπόμενες θέσεις, θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας. Θα μεριμνήσουμε ώστε στις συμμετοχές να υπάρχουν εκθέτες από όλες τις Περιφερειακές Ενότητες.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Κεντρική Δομή Κέντρου Υποστήριξης Επιχειρήσεων (ΚΥΕ)

Τηλ.: 2231030190 | Email: info@kye.com.gr

ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ & ΕΞΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ ΚΟΥΚΟΥΖΑΣ

Συνημμένο Μέγεθος
pste_food_expo_oenotelia_2023.pdf 201.81 KB

Μοιράσου αυτό το άρθρο