Πρόσληψη κονωφελούς εργασίας στο Ν.Ευβοίας

Η Πανευβοική Ομοσπονδία Πολιτιστικών Εξωραϊστικών και Μορφωτικών Συλλόγων Εύβοιας ανακοινώνει την πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου συνολικά τριάντα (30) ατόμων για την υλοποίηση προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ) στο Νομό Ευβοίας που εντάσσεται στην πράξη «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας».

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ στα κάτωθι:

 

Χαλκίδα 25/09/2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ
LEONARDO DA VINCI

Στα πλαίσια του προγράμματος «Leonardo Da Vinci» με τίτλο Σχεδίου «Συστήματα Περιβαλλοντικής Διαχείρισης για Μικρές και Πολύ Μικρές Επιχ/σεις με στόχο την Εξοικονόμηση Πόρων και την Προστασία του Περιβάλλοντος» το Επιμελητήριο Εύβοιας διοργανώνει εκπαιδευτική αποστολή στην Γερμανία για 13 διανυκτερεύσεις το πρώτο 15ήμερο του Νοεμβρίου για 30 συμμετέχοντες.

Στην αποστολή θα συμμετέχουν επιχειρηματίες και εργαζόμενοι σε επιχειρήσεις του Νομού Ευβοίας που ενδιαφέρονται για το αντικείμενο. Το πρόγραμμα θα είναι 14 ημέρες και περιλαμβάνει:

– Εκπαίδευση/ επισκέψεις αναφορικά με τις αντικείμενο κατάρτισης στο φορέα υποδοχής.
– πολιτιστικές επισκέψεις,
– επισκέψεις σε εταιρίες.

Οι καταρτιζόμενοι θα πιστοποιήσουν τις γνώσεις τους με την έκδοση των κάτωθι πιστοποιητικών:

  • Europass Mobility &
  •  Βεβαίωση παρακολούθησης από τον Φορέα Υποδοχής με τον τίτλο του σχεδίου.

Το σχέδιο καλύπτεται από Επιχορήγηση του Προγράμματος Leonardo da Vinci.

Για υποβολή αιτήσεων έως 15/10/2013.

Για περισσότερες πληροφορίες και υποβολή αιτήσεων – δικαιολογητικών επικοινωνήστε με την κα Κόλλια – Βότση Σοφία (2223024227) και με την υπηρεσία με τον Κο Μουτουσίδη ή τον Κο Κοκκάλα Νικόλαο στα τηλέφωνα 2221023510/2221086452.

Με εκτίμηση,
Ο Πρόεδρος
ΣΙΜΩΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

Μοιράσου αυτό το άρθρο