Στο πλαίσιο της πραγματοποίησης του 1ου Forum Premium Προϊόντων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με θέμα «Στερεά Ελλάδα/ Η καρδιά της γαστρονομίας, του πολιτισμού και του ευ ζην» – που έλαβε χώρα την Δευτέρα 30 Μαΐου 2022, στο Ντουμπάι

Στο πλαίσιο της πραγματοποίησης του 1ου Forum Premium Προϊόντων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με θέμα «Στερεά Ελλάδα/ Η καρδιά της γαστρονομίας, του πολιτισμού και του ευ ζην» – που έλαβε χώρα την Δευτέρα 30 Μαΐου 2022, στο Ντουμπάι – ο Β΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Γιάννης Σταθόπουλος, ο οποίος στήριξε με την παρουσία του την προσπάθεια των ευβοϊκών επιχειρήσεων για την προώθηση των προϊόντων τους στην Αραβική Χερσόνησο, είχε την ευκαιρία να συναντήσει μεταξύ άλλων και τον Εμπορικό Ακόλουθο της Ελλάδας στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, κ. Δημήτρη Θωμόπουλο.

Ο Β΄ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου ενημερώθηκε από τον Εμπορικό Ακόλουθο κυρίως για τα επιμέρους στοιχεία που χαρακτηρίζουν το διμερές εμπόριο, για τα εξαγώγιμα ελληνικά προϊόντα στην περιοχή καθώς και για τις ευοίωνες προοπτικές που υπάρχουν περαιτέρω σύσφιξης και ανάπτυξης των διμερών επιχειρηματικών σχέσεων με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, μια αγορά με αρκετές ιδιομορφίες, αλλά και με σημαντική πρόοδο όσον αφορά τα πρότυπα και τα ρυθμιστικά μέτρα. Κατά τη συνάντηση ο κ. Δημήτρης Θωμόπουλος στάθηκε ιδιαίτερα στις διοργανώσεις στοχευμένων Forum προώθησης των ελληνικών επιχειρήσεων και προϊόντων στην Αραβική Χερσόνησο, υπογραμμίζοντας την ιδιαίτερη σημαντικότητα τους.

Μοιράσου αυτό το άρθρο