Συμμετοχή στο 7ο φεστιβάλ ελαιόλαδου & Ελιάς

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι ο ΕΟΣΣ διοργανώνει το 7ο Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς, που θα διεξαχθεί στο Στάδιο Ειρήνης & Φιλίας στις 31 Μαρτίου, 1 & 2 Απριλίου 2017 και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων.
Στο πλαίσιο του Φεστιβάλ, διοργανώνεται η 7η Έκθεση Ελαιολάδου & Ελιάς στην οποία και σας καλούμε να συμμετάσχετε με περίπτερο, για να προβάλλετε τον πλούτο και την μοναδική ποιότητα των ελαιοκομικών προϊόντων του Νομού σας.
Στο πλαίσιο του 7ου Φεστιβάλ Ελαιολάδου & Ελιάς θα πραγματοποιηθεί και ο 5ος Διαγωνισμός Εξαιρετικά Παρθένων Ελαιολάδων και ο 4ος Διαγωνισμός Ελληνικής Επιτραπέζιας Ελιάς.
Σας επισυνάπτουμε τρίπτυχο παρουσίασης και Αίτηση Συμμετοχής στο Φεστιβάλ. Οι Δηλώσεις συμμετοχής στην έκθεση μπορούν να αποστέλλονται έως 20 Φεβρουαρίου 2017.
Όλες τις πληροφορίες καθώς και το κόστος ενοικίασης των περιπτέρων μπορείτε να τα βρείτε στο έντυπο και στην αίτηση συμμετοχής που σας επισυνάπτουμε. Για τη συμμετοχή σας μπορείτε να επικοινωνείτε με την κα Ειρήνη Ψαχούλια, Υπεύθυνη Έκθεσης, στα τηλ:2103610265, 6974305957, fax:2103610276, email:info@edpa.gr, www.edpa.gr

 

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ 7o ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΑΙΟΛΑΔΟΥ & ΕΛΙΑΣ

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ 7οΥ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΑΙΟΛΟΑΔΟΥ & ΕΛΙΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ:

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΤΟΨΗ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ:

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ 5ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ:

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΝ 4ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΕΠΙΤΡΑΠΕΖΙΑΣ ΕΛΙΑΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ:

ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ:

Μοιράσου αυτό το άρθρο