Συνάντηση με Ιδιοκτήτες Κέντρων Ξένων Γλωσσών Νομού Εύβοιας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι συνέπειες που επέβαλε στην επιχειρηματικότητα η επιδημία του κορονοϊού εγκαθιδρύοντας απότομα ένα πρωτόγνωρο οικονομικό περιβάλλον, ιδιαίτερα όμως αυτές που επέβαλε στο χώρο των ιδιωτικών υπηρεσιών εκπαίδευσης ξένων γλωσσών, αποτέλεσαν το φλέγον θέμα συζήτησης μεταξύ του Προέδρου του Επιμελητηρίου Εύβοιας, κ. Γιάννη Γεροντίτη και εκπροσώπων του Δ.Σ. του Συνδέσμου Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Νομού Εύβοιας.

Στη συζήτηση που πραγματοποιήθηκε σε συνάντηση που έλαβε χώρα για το σκοπό αυτό, την Δευτέρα 25/1/2021, παρευρέθηκε και ο κ. Δημήτρης Κατσίκας μέλος του ΔΣ του Φορέα, ενώ το Σύνδεσμο εκπροσώπησαν, οι κυρίες Γκάβαλη Έφη Προέδρος, Λαγού Νότα Γενική Γραμματέας, Παππά Νάνσυ Ταμίας και Σταματούκου Μελίνα μέλος ΔΣ.

Στην ίδια συνάντηση τέθηκαν επι τάπητος και αξιολογήθηκαν οι από κοινού ενέργειες που πρέπει να γίνουν για την στήριξη των Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών αλλά και οι όποιες απαιτούμενες παρεμβάσεις ενόψει του Νέου Νόμου κανόνων λειτουργίας των Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών, με σκοπό την αρτιότερη αναδιάρθρωση του.

Μοιράσου αυτό το άρθρο