Συνάντηση με την Υφυπουργό Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη

Συνάντηση με την Υφυπουργό Τουρισμού κα Σοφία Ζαχαράκη είχε σήμερα 15 Ιουνίου 2022 ο Α’ Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής κ. Νικόλαος – Ανδρέας Μώρος με σκοπό την συμβολή – υποστήριξη του Υπουργείου Τουρισμού στην υλοποίηση του ιστιοπλοϊκού αγώνα “Evia Island Regatta 2022”.

Στη συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκε και ο βουλευτής Ευβοίας κ. Σπύρος Πνευματικός, ο κ. Μώρος ανέλυσε τον Διοικητικό – Οικονομικό Απολογισμό της Evia Island Regatta 2021 και παρουσίασε τον ιστιοπλοϊκό αγώνα ανοικτής θαλάσσης “Evia Island Regatta 2022” ο οποίος θα υλοποιηθεί στις 23 έως και 30 Ιουλίου 2022 και θα επισκεφθεί λιμάνια της Νότιας και Κεντρικής Εύβοιας με στόχο την ανάδειξη της Εύβοιας ως ιδανικό τουριστικό ιστιοπλοϊκό προορισμό για όλο το χρόνο.

Η κα Ζαχαράκη υπογράμμισε ότι το Υπουργείο Τουρισμού έχοντας θέσει ήδη υπό την αιγίδα του την διοργάνωση του ιστιοπλοϊκού αγώνα Evia Island Regatta 2022 θα αναπτύξει άμεσες πρωτοβουλίες για την προώθηση, προβολή και ανάδειξη του ιστιοπλοϊκού αγώνα με σκοπό την ενίσχυση της τουριστικής και πολιτιστικής ταυτότητας του Νομού Ευβοίας καθώς και την ανάδειξη των μοναδικών τοπικών προϊόντων του μέσα από τον υπέροχο κόσμο της ιστιοπλοΐας.

Μοιράσου αυτό το άρθρο