Το Επιμελητήριο Εύβοιας ζητά να ισχύσει και για τη φετινή χρονιά η περσινή έκπτωση επί του μισθώματος που καταβάλλεται από τις επιχειρήσεις για την χρήση αιγιαλού

Το Επιμελητήριο Εύβοιας ζητά να ισχύσει και για τη φετινή χρονιά η περσινή έκπτωση επί του μισθώματος που καταβάλλεται από τις επιχειρήσεις για την χρήση αιγιαλού.

Το αίτημα κατατέθηκε στον κ. Απόστολο Βεσυρόπουλο, Υφυπ. Οικονομικών, Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας, ως ακολούθως.   

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Οι επιχειρήσεις που εκμεταλλεύονται καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και συνάπτουν συμβάσεις παραχώρησης χρήσης αιγιαλού προετοιμάζονται για την νέα τουριστική περίοδο.

Πρόκειται όπως γνωρίζετε, για τις πλέον βεβαρημένες και οικονομικά ταλαιπωρημένες επιχειρήσεις από την πανδημική και την ενεργειακή κρίση αλλά και από την αύξηση των τιμών όλων των αγαθών.

Σε αυτό το πλαίσιο και σε συνέχεια θετικών παρεμβάσεων της πολιτείας για την στήριξη αυτών των επιχειρήσεων καθώς επίσης και της δεδομένης πάντοτε υφιστάμενης δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, εκτιμούμε πως είναι απαραίτητο να ισχύσει και για τη φετινή χρονιά η περσινή έκπτωση επί του μισθώματος που καταβάλουν. Να υπάρξει σχετική απόφαση και εγκαίρως να ενημερωθούν οι Κτηματικές Υπηρεσίες.

Αξιότιμε κύριε Υπουργέ,

Ευελπιστούμε στην κατανόηση του δίκαιου κατ΄ εμάς αιτήματος και αναμένουμε τις σχετικές σας ενέργειες. Στη διάθεση σας.

Μοιράσου αυτό το άρθρο