Τόνωσε την αγορά και την ψυχολογία η «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» που συνδιοργάνωσαν το Επιμελητήριο και Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου

Με μοναδική επιτυχία διοργανώθηκε το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου 2015 η πρώτη «ΛΕΥΚΗ ΝΥΧΤΑ» στο Αλιβέρι, εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν το Επιμελητήριο Εύβοιας και ο Εμπορικός Σύλλογος Αλιβερίου, θέλοντας να σηματοδοτήσουν την έναρξη της φετινής εορταστικής περιόδου στην πόλη και ευελπιστώντας παράλληλα όπως πραγματικά συνέβη, στην τόνωση της τοπικής αγοράς και στην αφύπνιση της εορταστικής διάθεσης και της ψυχολογίας των επαγγελματιών και των πολιτών.

Το Αλιβέρι έγινε πόλος έλξης αφού το κατέκλυσαν ντόπιοι και εκατοντάδες επισκέπτες από όλη την Εύβοια, δημιουργώντας πραγματική κοσμοσυρροή στους δρόμους και στα καταστήματα δίνοντας μια ξεχωριστή νότα στην πόλη, η οποίαυποδέχθηκε την εκδήλωση ντυμένη γιορτινά με τα καταστήματα ανοιχτά μέχρι αργά το βράδυ και με μοναδικές προσφορές κι εκπτώσεις. Το όμορφο σκηνικό συμπλήρωναν φαντασμαγορικά χορευτικά σόου σε όλους τους κεντρικούς δρόμους, μουσικές συναυλίες από καλλιτέχνες της περιοχής, Αϊ Βασίληδες, γιορτινά τραπέζια και πολλές άλλες εκπλήξεις.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα στον επιχειρηματία, στηρίζοντας και προβάλλοντας την τοπική αγορά, καλλιεργώντας την τοπική ευημερία.

 

7 Δεκεμβρίου, 2015|Εκδηλώσεις - Ημερίδες|

Μοιράσου αυτό το άρθρο