Τουριστική Προβολή της Εύβοιας και της Σκύρου σε όλο τον κόσμο με τη συνεργασία Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και Επιμελητηρίου Ευβοίας

Συνάντηση εργασίας του Προέδρου του Επιμελητηρίου Εύβοιας κ. Γιάννη Γεροντίτη με την Αντιπεριφερειάρχη Τουρισμού  & Πολιτισμού κα Φανή Παπαθωμά και τον Τεχνικό Σύμβουλο Τουρισμού και Πολιτισμού κ. Ηλία Μπουρμά, πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 11 Μαρτίου στα γραφεία του Φορέα.

Σκοπός της συνάντησης ήταν να εξεταστούν και να αξιολογηθούν από κοινού οι πρωτοβουλίες συνεργασίας του Επιμελητηρίου Εύβοιας με την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας για το επόμενο χρονικό διάστημα, με προσανατολισμό αυτών, την ενίσχυση της τουριστικής ταυτότητας του Νομού και την περαιτέρω ανάπτυξη των τοπικών τουριστικών επιχειρήσεων, μέσα από την στοχευμένη προώθηση και προβολή του ευβοϊκού τουριστικού προϊόντος.

Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε η Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού  & Πολιτισμού παρουσίασε στον Προέδρο του Επιμελητηρίου το ήδη διαμορφωθέν πλάνο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας αναφορικά με τις Διεθνείς και Εγχώριες Εκθέσεις Τουρισμού κατά το έτος 2024.

Στο πλαίσιο της γόνιμης συνεργασίας των δύο Φορέων – που δεν εστιάζει μόνο στην πλέον δυναμική στήριξη της ευβοϊκής τουριστικής εξωστρέφειας αλλά και σε έναν στοχευμένο μετασχηματισμό του ευβοϊκού τουρισμού με βάση τις σύγχρονες ανάγκες – ο κ. Γεροντίτης θα καταθέσει άμεσα στην κα Φανή Παπαθωμά τις αντίστοιχες θέσεις και προτάσεις του Επιμελητηρίου, με σκοπό τον άμεσο προγραμματισμό υλοποίησης σχετικών συνεργατικών δράσεων.

Μοιράσου αυτό το άρθρο