Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα ΕΣΠΑ 2007-2013.

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ
Παρουσίαση του ΠρογράμματοςΑνταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα ΕΣΠΑ 2007-2013.
Παρουσία του Υφυπουργού Ανάπτυξης κ.Γ.Βλάχου.

 

Στα πλαίσια της Ενημέρωσης των Μελών πραγματοποιήθηκε παρουσία του Υφυπουργού Ανάπτυξης κ. Γ. Βλάχου στην Χαλκίδα στις 26 Σεπτεμβρίου ημερίδα με τα εξής Θέματα:

1. Παρουσίαση των Αποτελεσμάτων του ΕΠΑΝ στην Περιφέρεια και Καλές Πρακτικές Διαχείρισης Ανθρώπινων Πόρων με εισηγητή τον κ. Κώστα Ρακοβίτη εκπρόσωπο της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης του Υπουργείου Ανάπτυξης.

2. Παρουσίαση της Δράσης 8-2-4 Πρόγραμμα Συμπληρωματικής Εκπαίδευσης για Επιχειρηματίες Αυτοαπασχολούμενους και Εργαζόμενους σε Π.Μ.Ε. και Μ.Μ.Ε. από την κ. Α. Μιχαηλίδου Εκπρόσωπο της ΕΕΔΕ.

3. Παρουσίαση του Νέου Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα και Επιχειρηματικότητα ΕΣΠΑ 2007-2013 από τον Ειδικό Γραμματέα για την Ανταγωνιστικότητα κ. Ε. Σταυρόπουλο.

4. Τοποθετήσεις έκαναν οι :
• Α. Παπαδούλης Πρόεδρος Εκτελεστικής Επιτροπής του Συνδέσμου Βιομηχανίας Θεσσαλίας και
Κεντρικής Ελλάδος.
• Π. Σίμωσης Πρόεδρος Επιμελητηρίου Ευβοίας.

Στην συνέχεια έγιναν ερωτήσεις –τοποθετήσεις και ακολούθησε διάλογος. Παρατηρήσεις-επισημάνσεις έκαναν ο εκπρόσωπος του ΤΕΕ κ. Σταματόπουλος η Νομαρχιακή Σύμβουλος κα Κεχρή ο Δημοτικός Σύμβουλος Χαλκιδέων κ. Αναγνώστου ο πρόεδρος των επισκευαστών αυτοκινήτων κ. Θαλάσσης ο πρόεδρος των πτηνοτροφικών επιχειρήσεων κ. Ζιόγας το μέλος του Δ.Σ. του Επιμελητηρίου κ. Μαραβελάκης ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Χαλκίδος κ. Παπαθεοδώρου ο επιχειρηματίας κ. Δρακούλης κ.α.

Ο Υφυπουργός Ανάπτυξης κ. Γεώργιος Βλάχος έκανε γενική πολιτική τοποθέτηση και έδωσε έμφαση στην τελευταία ευκαιρία που δίδεται στους επιχειρηματίες με την υλοποίηση του ΕΣΠΑ και την οποία ευκαιρία όλοι θα πρέπει να εκμεταλλευτούν για το καλό το δικό τους και της οικονομίας γενικότερα.

Η Ημερίδα έγινε σε συνεργασία με:

– Ειδική Γραμματεία για την Ανταγωνιστικότητα του Υπουργείου Ανάπτυξης.
– Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων.
– Επιμελητήριο Εύβοιας.

Μοιράσου αυτό το άρθρο