Δελτίο τύπου συνάντηση του προέδρου της ένωσης προστασίας καταναλώτων περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ Μητροπέτρο Γεώργιο και του προέδρου του Επιμελητηρίου Ευβοίας κ Λιονάκη Ιωάννη

Δελτίο Τύπου

Την Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2015 πραγματοποιήθηκε στο Επιμελητήριο Ευβοίας συνάντηση του Προέδρου της Ένωσης Προστασίας Καταναλωτών Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας κ. Γιώργου Μητροπέτρου και του Προέδρου του Επιμελητηρίου Ευβοίας, κ. Ιωάννη Λιονάκη. Παρόντες στη συνάντηση ήταν επίσης από την πλευρά της Ένωσης ο κος Πάντζαλης Χρήστος Οικονομολόγος/ Σύμβουλος επικοινωνίας και η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων κα Μαρίνα Δασκαλάκη. Από την πλευρά του Επιμελητηρίου παραβρέθηκαν ο Α΄ Αντιπρόεδρος κος Σπυρίδων Κουτσαύτης και ο Β΄ Αντιπρόεδρος κος Ιωάννης Σταθόπουλος.

Η συζήτηση επικεντρώθηκε κυρίως:

  • στην κοινή δράση για την προβολή και προώθηση των ευβοϊκών προϊόντων, την ανάληψη ενεργειών για την είσοδο των προϊόντων αυτών στα σούπερ μάρκετ καθώς και την ειδική σήμανση προέλευσής τους ώστε ο Ευβοέας καταναλωτής να τα διακρίνει και να τα προτιμά.
  • στην από κοινού διοργάνωση ημερίδας, σε συνεργασία με έγκριτους νομικούς σχετικά με την δυνατότητα που έχουν να υπαχθούν στο Νόμο Κατσέλη (Ν.3869/2010 για τα υπερχρεωμένα νοικοκυριά).

Κοινή διαπίστωση και των δύο πλευρών είναι ότι μόνον μέσα από κοινές δράσεις και πρωτοβουλίες μπορεί να επιτευχθεί η προαγωγή των κοινωνικών και οικονομικών συμφερόντων των καταναλωτών καθώς και η στήριξη της τοπικής επιχειρηματικότητας.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΕΥΒΟΙΑΣ

16 Οκτωβρίου, 2015|Παρεμβάσεις|

Μοιράσου αυτό το άρθρο