Ψήφισμα του Επιμελητηρίου Ευβοίας στην μνήμη του διατελέσαντα προέδρου Αλέξανδρου Αισώπου

ΨΗΦΙΣΜΑ 
Δ.Ε. ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΕΥΒΟΙΑΣ 
ΓΙΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ

H Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Ευβοίας, συνήλθε σήμερα Πέμπτη 14 Αυγούστου 2014, στα γραφεία του Φορέα, σε έκτακτη συνεδρίαση, μετά τη θλιβερή είδηση του θανάτου του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΑΙΣΩΠΟΥ, ο οποίος διετέλεσε Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ευβοίας.
Ο Πρόεδρος κος Παναγιώτης Σίμωσης εκφράζοντας την βαθιά του θλίψη για τον θάνατο του Αλέξανδρου Αίσωπου, δήλωσε: «Ο Αλέξανδρος Αίσωπος υπήρξε άνθρωπος ακέραιος, έντιμος με αστείρευτη διάθεση προσφοράς. Στη μακρά διαδρομή του στην αγορά, στα κοινά της πόλης και το Νομό είχε κερδίσει την αγάπη και την εκτίμηση των συναδέλφων του αλλά και των απλών πολιτών, με την εργατικότητά και την εντιμότητά του. Η προσφορά του στην προώθηση της επιχειρηματικότητας και της οικονομικής ανάπτυξης ήταν πολυετής, και ιδίως η πίστη του στον Επιμελητηριακό θεσμό, τον οποίο υπηρέτησε με συνέπεια και από την θέση του Προέδρου του Επιμελητηρίου συμβάλλοντας στην αναβάθμισή του. Ο χαμός του αποτελεί μια μεγάλη απώλεια για την Χαλκίδα και το Νομό. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του και στους οικείους του». 
Τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής, αφού άκουσαν την θλιβερή είδηση, εξήραν την προσωπικότητα, τον ακέραιο χαρακτήρα, το εξαίρετο ήθος και την πολυδιάστατη προσφορά του εκλιπόντος στον επιχειρηματικό κόσμο του νομού και στην αναβάθμιση του Επιμελητηριακού θεσμού.
ομόφωνα αποφάσισαν:
1)να παρακολουθήσουν την εκφορά του εκλιπόντος.
2) να εκφραστούν τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους του.
3) να κατατεθεί- μετά από επιθυμία της οικογένειας του εκλιπόντος- αντί στεφάνου χρηματικό ποσό στο Φιλόπτωχο ταμείο του Αγ. Νικολάου, στη μνήμη του.
4) να επιδοθεί στους οικείους του αντίγραφο του παρόντος και
5) να αποσταλεί το παρόν ψήφισμα στον ημερήσιο τοπικό τύπο.

Εκ του Επιμελητηρίου Ευβοίας
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΣΙΜΩΣΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

14 Σεπτεμβρίου, 2014|Παρεμβάσεις|

Μοιράσου αυτό το άρθρο