Το Επιμελητήριο Εύβοιας στηρίζει την απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. νομών Βοιωτίας και Εύβοιας

Το Επιμελητήριο Εύβοιας στηρίζει την απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. νομών Βοιωτίας και Εύβοιας για την προκήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας την Πέμπτη 30/5/2024 και καλεί τα Μέλη του να στηρίξουν την πρωτοβουλία των εργαζομένων.

Μετά τις εξαγγελίες της Διοίκησης της ΑΑΔΕ για υποβιβασμό –  μεταφορά αρμοδιοτήτων της Δ,Ο.Υ. Χαλκίδας σε κεντρικές Υπηρεσίες της Αττικής, το Επιμελητήριο Εύβοιας εκφράζει την βαθιά του απογοήτευση και την έντονη δυσαρέσκεια του.

Ο Φορέας υπογραμμίζει ότι ο αντίκτυπος της εφαρμογή των εξαγγελιών στην περιοχή της πρωτεύουσας του νομού αλλά και σε όλη την περιφέρεια του θα είναι πολύ μεγάλος και το μπαράζ των εξελίξεων θα συντελέσει καταλυτικά στην περαιτέρω κοινωνική και οικονομική υποβάθμιση και απαξίωση της περιοχής αλλά και της ζωής των πολιτών της, βάζοντας ταφόπλακα στην τοπική επιχειρηματικότητα.

Το Επιμελητήριο Εύβοιας κατόπιν της θέσης σε προσωρινή αργία πέντε (5) υπαλλήλων της της Δ.Ο.Υ Χαλκίδας, ζήτησε και ζητά από την Πολιτεία  την επαρκή στελέχωση και την εύρυθμη λειτουργία της ως νευραλγική Υπηρεσία που εξυπηρετεί το Νομό. Την αποκατάσταση της εμπιστοσύνης των πολιτών εμπράκτως, με την επαναφορά της απρόσκοπτης λειτουργίας όλων των τμημάτων της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας.

Στο πλαίσιο αυτό το Επιμελητήριο Εύβοιας στηρίζει την απόφαση του ΔΣ του Συλλόγου εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ. νομών Βοιωτίας και Εύβοιας για την προκήρυξη τρίωρης στάσης εργασίας την Πέμπτη 30/5/2024 από 09:30 – 12:30 στις Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας, Λιβαδειάς, Θηβών και Κύμης και καλεί τα Μέλη του να στηρίξουν την πρωτοβουλία των εργαζομένων, αποτρέποντας μαζικά τον υποβιβασμό – κλείσιμο της Δ.Ο.Υ. Χαλκίδας.

29 Μαΐου, 2024|Παρεμβάσεις|

Μοιράσου αυτό το άρθρο