Ξεκίνησαν τα μαθήματα του μεταπτυχιακού προγράμματος σε θέματα διοίκησης εππιχειρήσεων

Ξεκίνησαν στις 6 Ιουνίου 2008 τα μαθήματα του Μεταπτυχιακού Προγράμματος σε θέματα Διοίκησης Επιχειρήσεων.

 

Το Μεταπτυχιακό αυτό πρόγραμμα διεξάγεται στην Χαλκίδα για πρώτη φορά και γίνεται σε συνεργασία του Επιμελητηρίου με την Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Τα μαθήματα διεξάγονται σε αίθουσα του Επιμελητηρίου κάθε Παρασκευή και Σάββατο δύο φορές τον μήνα. Οι συνολικές ώρες των μαθημάτων θα είναι 400 ώρες και η διάρκεια διεξαγωγής θα είναι περίπου 14-16 μήνες.

 

Στο πρόγραμμα δήλωσαν συμμετοχή και το παρακολουθούν 14 άτομα.
Οι συμμετέχοντες στο πρόγραμμα είναι οι:

1. ΓΚΑΡΙΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
2. ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ

3.ΚΑΠΟΥΛΑ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ
4. ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

5. ΚΡΑΣΣΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
6. ΚΩΤΣΑΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ

7. ΛΕΜΠΕΣΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
8. ΜΑΡΑΒΕΛΑΚΗΣ ΤΡΥΦΩΝΑΣ

9. ΠΑΤΣΑΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
10. ΡΕΤΣΑΣ ΣΠΥΡΟΣ

11. ΣΩΤΗΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ
12. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΑ ΜΑΜΜΗ

13. ΤΣΟΤΡΑΣ ΞΕΝΟΦΩΝ
14. ΧΑΤΖΙΝΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ

 

Στην έναρξη των μαθημάτων παρέστη ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Παναγιώτης Σίμωσης ο οποίος σε σύντομο χαιρετισμό έδωσε έμφαση στην εκπαίδευση κατάρτιση και επιμόρφωση και τόνισε ότι το Επιμελητήριο το θέμα της επιμόρφωσης το έχει κατατάξει σε έναν από τους κυριότερους στόχους και σκοπούς.

 

Αυτήν την επιμόρφωση τόνισε ο κ. Σίμωσης την επιτυγχάνουμε στα πλαίσια που μπορούμε με επιμορφωτικά σεμινάρια κλαδικά και γενικά με οργάνωση ημερίδων και με εκπαιδευτικές αποστολές στο εξωτερικό.

Το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στην Διοίκηση Επιχειρήσεων είπε ο κ. Σίμωσης είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας με την Ελληνική Εταιρία Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Στην έναρξη των μαθημάτων από πλευράς Ελληνικής Εταιρίας Διοίκησης Επιχειρήσεων παρέστη ο κ. Σωτήριος Ατέσης Διευθυντής της ΕΕΔΕ η κ.Λασπιά και η κ. Γ. Ντίκου υπεύθυνη ανθρωπίνων πόρων. Ο κ. Ατέσης προλόγισε και αναφέρθηκε στους στόχους και σκοπούς της ΕΕΔΕ και στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα.

Η προσπάθεια που ξεκίνησε θα συνεχιστεί με προγραμματισμό άλλου μεταπτυχιακού προγράμματος με διαφορετικό θέμα.

Μοιράσου αυτό το άρθρο